- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Sziasztok!
IBKR-en van olyan lehetőség, hogy lássam kimutatásban, hogy az adott portfóliómnak az eredménye az milyen mértékben függ az árfolyam változástól?
Konkrétan mi érdekel:
- Forintba utalok be az IBKR-re, ott váltom át vásárláskor (forintban is írja ki az összegeket és az eredményt)
- látom, hogy 1-1 befektetésem önmagában hogy áll (hány %)
- látom az összegzésben, hogy az egész portfólió hány %-os hozammal áll. Ebben azonban benne vannak a befeketések és ugye az árfolyam okozta változás is. Na erre lennék kíváncsi, hogy azt valahogy le tudom kérdezni, hogy a portfólióban az árfolyam változás hatása az mekkora összegben és vagy százalékosan?Köszönöm
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Nemreg használom az IBKR-t, tesztelgetem, de most nem sikerül megfejtenem a következőt:
TBSZ számláról vásároltam július 10 es július 11-én VUAA részvényt USD -ért. Egyszer 10 db ot 119,8 USD/db ért, majd 6 db ot 119,66 USD/db ért. Ennek ugye 119,75 lenne a matematikai átlaga, de 119,96 USD az átlag amit a részvény osszesitonel látok. Mivel nem számolok? Az 1,70 USD költséget latom csak a két vásárlásnál.
a másik, hogy a havi 2000 Ft ot azt honnan vonják?
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- Hobby elektronika
- Egyéni arckép OFF
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest