- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszos
tag
válasz
bigbuda #2187 üzenetére
Párom abszolút megfontoltan költ, de a befektetések nem az ő világa, így nálunk szintén én vagyok a "vagyonfelelős".
Diverzifikáltan próbálok befektetni, többfelé van megtakaritásunk.
Ami "láthatatlan" (tehát számla - értékpapír), arról van egy papír alapú feljegyzésem, ami a megfelelő helyen, biztonságban, természetesen a párom számára könnyen hozzáférhetően van elhelyezve.Az egyéb fizikálisan fogható befektetéseket pedig pontosan tudja és ismeri, azokkal nem kell ezt csinálnom.
Jobb ötletem nekem sem volt, de nem hiszem, hogy ennyi ne lenne elég egy sajnálatos esemény esetére.
-
gyuszos
tag
Sziasztok!
Biztosan volt már, de kérlek pár tőmondatban segítsetek összefoglalni, főleg aki már túl van rajta (aAron_ , axioma) hogy kell az Erste-től átvinni a TBSZ-t?
Van egy Erste-s, idén lejáró TBSZ-m, de csak most tudtam meg, hogy transzferálható.
Euro, Usd deviza, és jelenleg 1 euros részvény és 1 usd részvény van rajta.
Illetve minimális forint, + pmáp de ez utóbbit eladom.Az IB-nél is van egy TBSZ, most nyitottam, még gyűjtőéves.
Szóval addig oké, hogy az IB oldalán kitöltöm a TBSZ átutalásról szóló oldalt, de az Erstenél mit hogyan kell kérni?
Költségeket tudja valaki?Köszönöm ha segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest