Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaymoira
tag
válasz
csoki9019 #1882 üzenetére
Hát ha olcsóbban nem tudod megoldani sehogy akkor a legegyszerűbb a cash transferálása IBKR-re szerintem. Alapból is utalási díjat számítanak fel.
Erste saját számla és Erste investment között nincs ingyenes átvezetés? Mert onnan már tudnál kártyával bűvészkedni tudtommal.
-
válasz
csoki9019 #1882 üzenetére
Az ERSTE Investment nem utal csak ERSTE bankszámlára és/vagy a bejegyzett 1 db más bankszámlára. Ez a más bankszámla nem lehet pl. WISE mert szerintük az nem bank.
De, már többször utaltattam írásos kérelemmel, szkennelve, amit email-ban küldtem meg az üszi-re. És kiutalták a WISE-ra is. Így nyitottam az IBKR-t, hogy aláírt levélben kértem őket az EURO átutalására és megadtam nekik, hogy mi legyen a közleményben. A cash-t nem transzferáltam csak utaltam.
#1879 Blaymoira: Én is ERSTE Investmentről beszélek. Nincs az ERSTE Banknál semmilyen számlám. -
csoki9019
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY NEX-5N (SONY E bajonett)
- Samsung 870 QVO 8TB - keveset használt, 2026-ig garanciális - 100/100
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- ELADÓ - Egyedi szimulátor váz üléssel, monitor tartóval, géptartó polccal
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest