Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
válasz
fatpingvin #22 üzenetére
Fiam komolytalan mazsola, neki egy 42 colos lg oled tv a monitora, azon nincs DP bemenet.
És még ismerek pár embert, akinek lg oled tv a monitor (42-48-55 col), és külön van a tv (65 col+), szóval azért annyira nem marginális dolog ez, miközben amúgy mondj kérlek olyan monitort, amin van dp2.0 bemenet, mert én pont 0 db-ról tudok, szóval a dp2.0 az tényleg kellett, mint egy falat kenyér.Érthetetlen spórolás a hdmi2.1 lehagyása szerintem.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
fatpingvin #7 üzenetére
A referencia dizájnok már nem blowerek egy ideje, Nvidia a 20xx sorozatnál dobta, az AMD az RX 6xxx-nél.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Pont ez az! Ennek a kártyának így jó a hűtése, azért 2,2 slot, nem pedig 2, hogy ne tegyenek közvetlen mellé semmit!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy ennek ott van jelentősége, hogy úgymond, mellé lehet tenni, a 4. slotba kártyát, ez a VGA még úgy ahogy szellőzni fog attól, mert elég távol van a 4. slot.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
A gyakorlatban viszont oszthatók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest