Hirdetés
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
Én is ismerek pár havert, aki az mondja hogy az intel az isten, és semmi más. A mostani gépemben egy AMD T.bird dobog, semmi bajom az AMD-vel, sőt, inkább az intelt nem bírtam, mert úgy éreztem túl drágán adja a procikat, de rájöttem, ahogy mondod, elég egyformák középkat.-ban. Hogy mi lesz a jövő majd kiderül, reménykedjünk hogy az AMD nem bukik bele a 64bites procikba. Nem lenne jó egy procigyártó, nem lenne verseny, és annak mi innánk meg a levét.:O
-
MUŁĐER
addikt
Mert sulinetben jobban megéri a p4-es, de ha az AMd 2400+ jobb valamivel nála, akkor azt vennék. (Szemetek a sulinetben, mert ez a két proci náluk egy árban van, a boltban meg nem igazán). Meg az is érdekel, hogy most az intel prociai jobbak vagy rosszabbak-e az AMD-nél.
-
MUŁĐER
addikt
Cső! Gondolom ez már elcsépelt téma, meg mindenkinek a könyökén jön ki, de szeretnék kérdezni pár dolgot. Szóval én szeretnék venni egy 2,4 GHZ-es p4-et, vagy egy 2400+-os AMD-t (sulinettel). Azt szeretném tudni, hogy melyik a jobb, ill. hogy az AMD miért jelöli így a prociait, miért nem a valós órajelet írja ki, hisz ha azt nézzük, az intel sokkal jobb. Remélem föl tudtok világosítan, előre is kössz!:))
Aktív témák
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Dell, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 02.28
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest