Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- OLED TV topic
- RAM topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
klepto
addikt
Végre találtam egy topicot, ahol nincs 1-2k hozzászólás, és ahol, akinek elmondhatom a véleményem ;]
Én AMD 1,8+-al kezdtem, ECS sises lapban. Stabil volt, de lassú. Lapcsere,Acorp VIA-ra. Stabil, gyors, a kékhalált hírből ismertem, mindösszesen 1x, egy vírus támadás után.
Bővítni akartam a gépet, de a procicseréhez lapcserét is kellett eszközölnöm, mert a lapba nem ment bele a 333-as buszsebességű Bartonmagos AMD. Akkor legyen Intel, mert olyanom még nem volt. Sok PH!-s beszélgetés után Sis-es Gigabyte lapot vettem, és mivel nem volt sok pénzem, vettem bele egy Celeront. Nem rossz, de nem az igazi, de majd ha Dual memóriám lesz... Memócsere megvolt, 2 egyforma ram, Dual mód izzít, a memória sebesség nőtt, de a gép sebessége válltozik. A Cerka nem használja ki a Dual adta lehetőségeket. Azt hittem, hogy egy 2,4Ghz valós órajelen működő 400Mhz-s bsuzsebességű Cerka nem lehet roszabb, mint egy 1,53Ghz órajelen, és 266Mhz buszsebességen ketyegő AMD. Hát tévedtem!!! :(((
Amióta Cerkém van, lassabb a gépem! Egyszerre 2-3 műveletnél többet akarok csinálltatni a géppel kifagy. Pl. 2 honlapot megynyitok egymás után, kb. 10-ből 3 esetben reset a vége, ha viszont azonnal rányitok egy AdeAcrobet-et használó honlapot, akkor 10-ből 9x reszet :O
Szóval ha lesz pénzem, azonnal a Cerka helyett nézek egy igazi P4-et, de lehet, hogy inkább megint AMD-t veszek.
Nem hittem el, és soha nem hittem volna, hogy az agyonsztárolt Intel, Celeron procija egy nagy rakás... megbízhatatlanság :O
Ha valakinek nincs pénze azonnal egy P4-re, az ne vegyen mást, csak AMD-t, mert míg kiböjtöli, hogy a Cerkát lecserélje, addig elmegy a kedve az egész számítógépesditől :((( -
AND1
őstag
Figy ilyen nincs , ez hülyeség hogy jobb e vagy rosszabb. Azt mondják sokan hogy intel a király azt vegyél...csomó laikus. Igen, mindenki elismeri (amd-sek is) hogy az Intel gyártja per pill a világ leggyorsabb asztali procijait. Viszont ha alsóbb kategóriát nézel ott más a helyzet...sokkal kiegyenlitettebb néhol. Ezért nehéz kérdés ez...
Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Mazda topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sí, sielés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest