- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deathmatch
tag
Nnna igen... a 6400+ feltehetőleg egy utolsó pöccintés volt ebből a szériából.. később csökkennek az árak így könnyen lehet hogy jópár ember beruház erre a procira! Az Athlon 64 X2-t, nem igazán lehet hasonlítgatni a C2D-hez vagy C2Q-hoz, ezzel a szériával a piacról nem rég kikerülő Dual Core procik voltak egálban kb. A C2 sorozattal majd a Phenom mérheti össze tudását, ami lehet hogy kicsit megdobja az AMD anyagi helyzetét.
-
Deathmatch
tag
Zeratul... hogy neked mi jut erről eszedbe az különösen nem érdekel!
Meghát nem nagyon látom a realitást a hasonlatodban...
Attól hogy te K8-at vettél volna, az nem azt jelenti hogy feltétlen jól járok én is a cuccal... én most az ASRock-al jártam jól, mert megvoltam a szempontok hogy mi szerint veszek alaplapot... -
Deathmatch
tag
Jóvan röhögjetek csak ki
Nekem bejön naDehát erről szól eza topic, hogy leírd a véleményed... akkor is ha jót lehet rajta nevetni...
[Szerkesztve] -
Deathmatch
tag
20 ropit hagytam ott a boltban
Az nem baj hogy jön, S478 is évek óta van és még mindíg lehet kapni lapot meg procit.... de már nem annyit mint 775-öst... 2-3 évig tuti lesz cucc!
De mondom, nem akarok uszítani senkit, hiszen én is voltam AMD-s és az a cucc jó szolgálatot tett... csakhát már kicsi volt már.. Inteles cucc meg olcsó volt ahhoz képest, de megérte.
[Szerkesztve] -
Deathmatch
tag
válasz
VaniliásRönk #820 üzenetére
Képzeld el játszom eléggé intenzíven és szerintem jobb mint az előző konfig
De azt is vedd figyelembe hogy az a Barton 3200+ a plafon Socket A-nál, ezért nem akartam már rá költeni, meg alaplapot meg procit használtan nem merek venni. Ezt a cerkát kezdésként vettem, és szerintem ebbe évekig lesz proci meg minden... szóval az a 3200-es Barton majd homályba vész
DE nem vagyok uszítós típus -
Deathmatch
tag
Sziasztok!
Friss Intel tulajdonos vagyok és meg kell hogy mondjam nekem nagyon is bejön ez a cucc, pedig csak Celeronom van.
Bár az az igazság hogy az előző konfig egy Abit NF7 lap+ Athlon XP 1800+ volt (valós órajel 1533MHz)
Azt simán odaveri, de ahogy az Everest-ből kiszedtem a vele egy kategóriába sorolt AMD cuccokat is elveri.
Szóval nekem bevált az Intel, bár ha egy átlagos felhasználásra kell az embernek a gép, akkor szerintem mindegy melyiket választja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- One mobilszolgáltatások
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- Processzor Intel Core Ultra 9
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest