- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1
aktív tag
Hali nah,hogy ne haljon meg a totyik,lenne itt egy kérdés van egy asus T3-P5G31
es lapom ez egy barebone gép lapja és egy E6600 proci és ennek a lapnak a qurva biosában nem tudok állitani szinte semmit létezik ez? Még annyit,hogy van két a data 800+ ramom is kérnék valami segitséget.A cpu-nál 6-9 között lehet állitani vagy autó,de bármire állitom a ramok 266-al mennek 2,4-nél több nem lessz csak kevesebb.fsb-t sehol nem tudok állitani és feszt sem. -
-
L!NK->Q3
senior tag
hát, nemtom, vga drivert is cseréltem és most rosszabb lett
visszacserélem a vga drivert vmi régebbire aztán meglátjuk
gondoltam arra is h 533as a ramom a proci meg 800as fsbs, de hétfőn adják fel a super talanent 2*1gb 800mhz ramomat akkor meglátjuk h ez befolyásolja e a lagolást -
L!NK->Q3
senior tag
-
-
L!NK->Q3
senior tag
nemtom milyen hűtő, de nem tűnik nagyon gagyinak vmi hőcsöves alu oldalsó ventivel
nehezen is bootol, soxor egy alap alkalmazásnál szaggat az egér meg a feladatkezelő is lassan jön be és a proci kihasználtság is ugrál fel 100%ra
az első windows sp2 telepítéssnél ha elíndítottam az msnt akkor bekészült a gép
ez a kb a 6. windows itt már ritkábban szaggat, de itt is csinálja kisebb alkalmazásoknál( pl wingomb+pausenél is) is meg fájlcsere programnál mindig elkezdi
mehnéztem az irqkat is se a hang se a videókari nem ütközik semmivel
a lankari viszont azonos irqn van a miscrosoft ACPI szabványnak megfelelőrendszerrel, lehet ez az oka?
vagy vmi hardver? esetleg a lapom? amiről nem ír semmit az everest szinte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassins Creed Shadows Collectors Edition Xbox
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest