Hirdetés
- Szinte csak az AI-ra gondol az Apple M5 SoC
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1
aktív tag
Hali nah,hogy ne haljon meg a totyik,lenne itt egy kérdés van egy asus T3-P5G31
es lapom ez egy barebone gép lapja és egy E6600 proci és ennek a lapnak a qurva biosában nem tudok állitani szinte semmit létezik ez? Még annyit,hogy van két a data 800+ ramom is kérnék valami segitséget.A cpu-nál 6-9 között lehet állitani vagy autó,de bármire állitom a ramok 266-al mennek 2,4-nél több nem lessz csak kevesebb.fsb-t sehol nem tudok állitani és feszt sem. -
-
L!NK->Q3
senior tag
hát, nemtom, vga drivert is cseréltem és most rosszabb lett
visszacserélem a vga drivert vmi régebbire aztán meglátjuk
gondoltam arra is h 533as a ramom a proci meg 800as fsbs, de hétfőn adják fel a super talanent 2*1gb 800mhz ramomat akkor meglátjuk h ez befolyásolja e a lagolást -
L!NK->Q3
senior tag
-
-
L!NK->Q3
senior tag
nemtom milyen hűtő, de nem tűnik nagyon gagyinak vmi hőcsöves alu oldalsó ventivel
nehezen is bootol, soxor egy alap alkalmazásnál szaggat az egér meg a feladatkezelő is lassan jön be és a proci kihasználtság is ugrál fel 100%ra
az első windows sp2 telepítéssnél ha elíndítottam az msnt akkor bekészült a gép
ez a kb a 6. windows itt már ritkábban szaggat, de itt is csinálja kisebb alkalmazásoknál( pl wingomb+pausenél is) is meg fájlcsere programnál mindig elkezdi
mehnéztem az irqkat is se a hang se a videókari nem ütközik semmivel
a lankari viszont azonos irqn van a miscrosoft ACPI szabványnak megfelelőrendszerrel, lehet ez az oka?
vagy vmi hardver? esetleg a lapom? amiről nem ír semmit az everest szinte...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő