- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
A témával kapcsolatban rengeteg topik van már, javaslom a kereső használatát.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=35&swhat=p4%20tuning&show=AND&ssep=%20&sid=[/L]
A topikot zárom. -
Viktor77
titán
Nem nyitottál valamelyik nap egy ugyanilyen topic-ot?
Ajánlom a P4 proci tuning, és az Asus P4C800-as topic-ok, bősz olvasgatását. -
McKalton
tag
Szevasztok!
Segítség kéne manuális tuninghoz. Az alaplapom egy ASUS P4C800 Deluxe benne ez a proci a memó 1GB Kingston Value Ram cl3-as 470Mhz-ig stabilan.
A procit ai tunerral huztam eddig abból is csak a 20%-os ment. a 30%-os már 3.4GHz-en menne ha menne de megfagy oprendszertöltéskor.
A kérdésem az lenne hogy azt hallottam hogy ezzel a procival elég magas eredményeket lehet elérni és én egy stanbil de magasnak mondható állítási lehetőséget várok tőletek.
Nálam fesz emelés nélkül 3.15-3.18GHzig ment stabilan ez 20% tuning csak ennyit tudna???? 255 -ös fsb még bebootol csak oprendszerbenben fagy le.
A fesz emeléshez nem értek miket kéne beállítanom.
A memót 320-on használom mivel 3.07-től már a memó nem bírja ez ugye 470MHz körül van. AZ AGP/PCI ratiot bántsam e vagy a feszet meddig emeljem 1.575 vagy 1.6 és az fsb-t?
Segítsetek köszi! Ja AMI biosz tehát teljesen különbözik az award bioszában lévő softmenu III.-tól.!
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi