Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
radi8tor #132 üzenetére
várható volt hogy főni fognak ezek az X79 lapok. az a picsányi fesz ellátó rész amit odabiggyesztettek a proci foglalat fölé még jóindulattal se mondható megnyugtatónak.
gyanítom jönnek majd a rev.2.0 lapok hamarosan elég sok gyártótól, mert ez így elég hurka.bár egy UD3 lap se ég el csak úgy magától, gondolom a kedves versenyző se alap órajelen ketyegtette a cuccot
-
Zé_Mester
őstag
válasz
pszichiater #42 üzenetére
durván kerekítettem egyet na
-
Zé_Mester
őstag
válasz
jim_raynor70 #40 üzenetére
célszerű odafigyelniük erre.
aki megvesz majd egy ilyen R4E kategóriás lapot meg hozzá egy 300e forintos procit az egyrészt megalomániás, másrészt 2 perc után leszaggatja a lapról a gyári turbina hangú ventit és fellök rá egy épkézláb vizes rendszert -
Zé_Mester
őstag
válasz
peterm711 #37 üzenetére
Azt kell mondanom, hogy tetszett.
Felszereltségbe szerintem teljesen megállja a helyét, adnak hozzá pluszba wifis kártyát 2 antennával, van rajta egy rakat SATA meg USB is. Tuningolhatóságban sem rossz, bioszba minden apró nyavajára van beállítási és finomhangolási lehetőség. A hűtése elegendő és hála az égnek nincs rajta aktív megoldás, úgyhogy még csöndbe is marad
A képeimen látható lapok közül, ha figyelembe veszem az ár/érték arányt, akkor egyértelműen az UD5 a nyerő. Szerintem még nitrózásra is bevállalnám -
Zé_Mester
őstag
válasz
jim_raynor70 #32 üzenetére
a vizes blokkok már tervezés alatt vannak, néhány gyártónál már meg is születtek az első darabok és hamarosan rendelni is lehet belőlük.
pl amit én most néztem, a Rampage IV Extreme lapra már 2 féle blokk is létezik, gondolom lesz még más gyártótól is.
EK Water Block - Rampage IV Extreme 01
EK Water Block - Rampage IV Extreme 02hamarosan szerintem minden komolyabb X79 lapra meglesz a komplett vizes blokk, csak idő kérdése
-
Zé_Mester
őstag
válasz
pszichiater #28 üzenetére
PCWorld cikkhez volt összerakva a gép, úgyhogy sajna nem az enyém.
De ha minden jól megy akkor még decemberben összeáll egy ütős kis ketyere, R4E + 3960X meg még egy-két érdekességgel.
Azt garantáltan meghajtom, sajna most nem volt rá elég időmgabipaci : hajrá-hajrá. aztán eredményeket el ne felejts publikálni
amúgy miért pont a Sabertooth lap ?
-
Zé_Mester
őstag
üdv emberek.
van 1-2 teszteredményem erről a csodabogárról, nem nagy valamik, csak pár gyors mérés, de így első nekifutásra szerintem ez is megteszielőször képek
Tesztek :
WinRAR Benchmark (BIOS Default, TURBO ENABLED - 3911 MHz)
3DMark Vantage (BIOS Default, TURBO ENABLED - 3911 MHz)
3DMark11 (BIOS Default, TURBO ENABLED - 3911 MHz)
3DMark Vantage (CPU - 4850 MHz)
SuperPI 1M - 07.598s (CPU 4950 MHz)
A hőmérséklet adatokat a RealTemp-ből láthatjátok, igaz nem egy LinX vagy egy Prime95, de kiindulási alapnak elmegy.
Apropó, hőmérséklet / hűtés :Hűtési szolgálatokat nem a procihoz ajánlott vizes cucc töltötte be, ugyanis a gyári vizes nyavaja nem érkezett meg időben. De akadt egy ilyen elfekvőbe Antec® KÜHLER H20 620, ami a matricákon kívül ugyan az mint amit az Intel adna. Igaz amit a tesztekben használtam az 1366-ra készült, de a képekre pillantva látható hogy nem kell kidobálni a régi hűtőket
A hűtőt megnyígattam egy kicsit, 4800MHz-es procival ráindítottam egy Prime95-öt, de a kezdeti beállítások miatt kb 8-9 perc után feladta a harcot egy kékhalál kíséretében, úgyhogy arról nincs mentés. Viszont ha a RealTemp nem hazudott, akkor 68-73 fok közötti értékeket mutatott, ami egész korrekt egy ilyen 1 radis megoldástól.Később lesz még pár teszteredmény, azokat is megosztom majd veletek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest