Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
Na srácok megnéztem a dolgot, sikerült elérni a 3200MHz-et! Mint kiderült egyszerűen kevés volt a fesz a cpu-nak (bár ezt kicsit nehéz volt elhinni, de mivel droppolt ezért feljebb toltam)! A windows be is töltött szépen 1.45v-nál, aztán indítottam egy prime 95öt, és 2 másodpercen belül kifagytam
szóval tolni kéne neki az 1.5v-ot, de úgy döntöttem annyit már nem ér nekem az a +200 mhz, így marad szépen 3 ghz-en 
-
-
kNG
senior tag
Sziasztok!
Van egy c2d e4500as procim, és alatta ASUS P5B lap, valamint 2*1 GB 800 MHZ-es DDR2-es kingmax ramom...tuningolni szeretném tovább a procit, jelenleg (267*11es szorzó) 2933MHz-nél járok, gyári hűtővel, és 1.4V feszkóval, de szeretnék tovább menni...3200 MHz a cél, és ennyi elég is lenne, így beállítottam 320*10-re, a ramokat visszaosztottam h 800MHzen menjenek.
Restartoltam, de a monitor nem kapcsol be...játszadoztam még más értékekkel is, kissebb szorzóval, nagyobb FSB-vel, de egyszerűen mindig ez a jelenség következik be...
Valakinek valami ötlete hogy mit kéne csinálnom?
Végső "elkeseredésemben" fordulok ide, már mindenhol nézelődtem, de semmit nem találtam 
Segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Autós topik
- Napelem
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szóval tolni kéne neki az 1.5v-ot, de úgy döntöttem annyit már nem ér nekem az a +200 mhz, így marad szépen 3 ghz-en 
Lehet ma megpróbálkozok vele, de még gondolkodom rajta (lehet kevés lenne az a gyári hűtő...) ti milyet ajánlotok? Olyan kéne ami univerzális (majd később 1156-os vagy, am3-as foglalatra is felmenne).
Végső "elkeseredésemben" fordulok ide, már mindenhol nézelődtem, de semmit nem találtam