Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
South Velen
üzenetére
HMMHMMHMHMMM

ezzel tényleg nem lehet mit tenni.és itt most akkor arra is rájöttem,h én viszont yol döntöttem.nem a prociddal lesz a gond,hanem a lappal az tuti.majd ha kijön egy uj bios azzal menni fog.
én először egy EP31-DS3L lapba toltam bele a procit,ami szintén csak egy béta biossal tudta kezelni.először nem is vitte,utána nagynehezen beindult,de nem engedte a tuningot.3Ghzig mentem fel vele.akkor mondták,h a béta biossal lesz a problem.és inkább becseréltem a lapomat egy P31-ES3Gre
ha tudod,akkor te is tedd meg.ha meg nemm,akkor várnod kell...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Yettel topik
- Hardcore café
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)