Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaB-V8
csendes tag
Na jó, belátom ebben igazad van
(ott a pont
)
De ha mondjuk van egy procid, és felpakolsz rá egy vízhűtést, és felhúzva mondjuk ugyanannyi a hőmérséklete, mint a gyári hűtővel, alapon, akkor az befolyásolja az élettartamát? (persze nem tudom mennyire valóságos a példa, mivel csak egyszer tuningoltam próbaként... szimplán FSB emeléssel Celeron 400 volt 500-on vagy 550-en, már nem emlékszem)
-
GaB-V8
csendes tag
Na és a tuningolás mennyire ártalmas a gépnek? Csökkenti az élettartamát?
És a feszültségemelés?
Egy izzónál pl 10 %-os feszültség emelés 50 % élettartam csökkenést eredményez...
Ha kb 0.1-0.15 V-al megemelitek a processzor feszültségét, akkor az 10 %. -
-
GaB-V8
csendes tag
Sziasztok!
Éppen új gép vásárlása előtt állok, és picit szeretném felzárkóztatni az ismereteimet. A legjobb erre, ha nálam okosabbakkal beszélgetek
Szóval egy Pentium D 915-öt szeretnék venni. A processorfinder.intel.com-on nézegetve a dolgot feltűnt, hogy van belőle C1 és D0 stepping. Tulajdonképpen mi a különbség a kettő között? Ott csak annyi látszik, hogy a C1-nek 1.225V-1.325V a magfeszültsége szemben a D0 1.225V-1.312V-jával szemben. Számít valamit az a 0.013V?? Egyáltalán minek van belőle kétféle?
A másik kérdésem az volna, hogy gyorsabb lesz a gép, ha 667 helyett 800 MHz-es RAM-ot veszek bele? Mi a különbség a kettő között? Illetve átlagos felhasználásra milyen márkát ajánlanátok, ami jó árban is? Típusazámot is mondhattok..
(tuti új gépem reményében) köszi a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest