- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tivi32
aktív tag
válasz
Kepi p4 630 #1921 üzenetére
Az bizony gáz lehet hogy kifogtál egy olyan procit amikek roszz a tuning potenciálja!
Mert nekem D930 kihoz mostmár 4,1GHz et a tied alapon gyrosabb de a tuning nem megy nekeki de lehet hogy hogy az alaplap nem birja de ki tudja én gyári hűtővel nyomom és semmiképpen nem megy 65˙C fölé
Teljesen meg vagyok vele elégedve!
De persze azért még mindig hajt belülöl valami végtelen elégedetlenség mert ha például az én porcim 5GHz vel menne felmerülne bennem az a kérdés: Miért nem megy 5,1GHz en ???
Ez van, Srácok ! -
nokia3650365
aktív tag
válasz
Kepi p4 630 #1921 üzenetére
Elképzelhető amúgy,de szerintem az is szép eredmény nem hiszem,hogy érdemes 2-300mhz+-t kicsikarni belőle szénné húzással, annyival nem lesz gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest