- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
akko azér nem találtam meg
dfi msi p35ösei milyenek? Elsősorban az lenne a lényeg hogy a procimat szeretném kihajtani benne, ha lesz csere, a mostani abitomban 3,8 fölött megy, és nem lenne jó ha beszopnám, murénánál próbáltam p5k-ban és ott nagyon nem ment a proci valamiért. Hogy alakul a p35 memkezelése fsb emeléssel? Milyen órajeleken a legjobb, vagy optimális az fsb? -
VinoRosso
veterán
nem találtam hozzá totyikot, nem volt időm keresgetni, beírtam a keresőbe és azt dobta ki. p5k-n kívül nincs más ami jó? Delux vagy a sima ajobb? Vagy mind1? Mit tudnak a jó p35ös lapok rarban pi-ben meg a többi benchben? 6850 ES lenne hozzá meg cruical ballistix 1066 vagy geil ultra 800+ mindegyik megy 1200 fölött.
-
VinoRosso
veterán
üdv!
Szerintetek milyik a legjobb p35 -ös lap most amit lehet kapni nálunk? Tuningra gondolok elsősorban, az extrák nem számítanak. Tundátok bench eredményeket linkelni róla összehasonlításképpen? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest