Jó kérdés,nekem G2 van az viszi mint kés a vajat.Próbáld ki, ha nem megy max buksz egy letöltést.Talán jár erre valaki és válaszol ha óvatosabb duhaj vagy. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
dh66e
(senior tag)

zharmat
(újonc)
Hoppp, mi is aza G2?? bocs...

dh66e
(senior tag)
A G1 az első generációs WDTV, a G2 a második(Gen2).
Mindkettő gyári fw-vel csak önmagában működik ahogy te írtad, nincs rajtuk lan.Moddolt fw-vel mindkettő wifi képes.
Azt kéne tudni neked melyik van.Típusszáma?

zharmat
(újonc)
nem akarok teljesen tudatlan képet festeni magamról
, de sem a készüléken sem a dobozán nem látok típusszámot... egy kis segítséget kaphatok?
egyébként a wifis modolás felettébb érdekelne, arról van valami hasznos linked esetleg?
minden esetre letöltöm az előbb említett filmet, és ha megvan kipróbálom, az eredményről beszámolok.

dh66e
(senior tag)
Sokan nem tudják megkülönböztetni. 
A legfontosabb hogy a G2 kódszáma WDBABF0000NBK vagy F helyett G is lehet.Ez már lekeveri sztereóra a dts hangokat míg a G1 ezt nem tudja valamint a G2 erősebb is jóval mint a G1.
A dobozán van egy matrica rajta kell lennie,de ha megmondod milyen gyári szoftver verzió van rajta abból is ki lehet találni(menüjében megtalálod).

zharmat
(újonc)
Értem. G2-es lesz az enyém is, úgy látom a leírásod alapján. A firmware száma: 1.01.77.

zharmat
(újonc)
Közben próbáltam egy sample mkv-val is (130 MB), de nem bírt vele. Amikor elindítottam annyit írt, hogy a film hossza 0:00, de egy kockát sem mutatott. A video tulajdonságai:
codec: MPEG-4 AVC High@L5.1
bitrate: 15,6 Mbps
1920x1080
Elméletileg egy 3D-s filmnek a bemutatója lenne.

dh66e
(senior tag)
Óriási mázlid van. 
Adok egy fw-t és szinte minden film menni fog a lejátszódon még a nagyon durva bitrátájúak is és ha kell lesz hálózatod is csak stick kell hozzá. 
[link]
Jó szórakozást!

zharmat
(újonc)
Óriási köszönet Neked!!!
Egyszerűen fantasztikus, mintha nem is ugyanaz a masina dolgozna, mint a frissítés előtt! Holnap kipróbálom a wifi stickes megoldást is. Új perspektívákat nyitottál számomra, köszi még egyszer!!!

dh66e
(senior tag)
Ok és még lesz egy pár meglepetés ami érni fog. 
Viszont hogy ne legyél feltétlenül boldog a wifi stick az nem egyszerű dolog mert nagyon kevés a támogatott modell. 
Itt olvasd át az utolsó kb 20 oldalt minden le van írva a moddolt fw-kről ill a támogatott sticekről.[link]

zharmat
(újonc)
Ajánlásod szerint átolvastam a fórumba írt megjegyzéseket, de még sajnos -nem létező hálózatépítési tudásom okán - nem állt össze a kép, úgyhogy szeretném még egy kicsit a segítséged kérni.
Ha sikerül olyan wifi sticket beszerezni, amelyet a media player elfogad, akkor a jelenlegi wifi routerem (linksys wrt54gl) valszeg édes kevés lesz ahhoz, hogy egy HD filmet kiszolgáljon. Azt nem tudom, hogy ha az egész wifi infrastruktúrát upgradelem n-esre, akkor mindez menni fog (HD film lejátszása), vagy erre egyáltalán semmi garancia nincs?
Ha viszont a vezeték nélküli megoldás zsákutcának mutatkozik HD ügyben, akkor maradna a vezetékés összeköttetés, amely esetben viszont egyértelmű megoldást nem olvastam az ajánlott fórum oldalon. Voltak kezdeményezések, hogy USB - Ethernet átalakítóval próbálkoztam, de nem olvastam, hogy ez sikeres lett volna. Neked van ebben bármi tapasztalatod? Ha esetleg működne, akkor a fenti routerem a vezetékes kapcsolaton már elegendő lenne, mert ez a router tudtommal még nem gigabites.
Azért lovagolok ezen a HD kérdésen, mert igazából a többi minőségre van egyéb alternatíva is, amely jelenleg adott. A TV media playere rosszabb minőséggel simán megbirkózik, csak a HD-re kellene valami végleges megoldást találni, mert 10-20 GB-os állományokat másolgatni elég macerás tud lenni. 

dh66e
(senior tag)
Szia!
Nagy reményeket nem fűznék a wifin való lejátszáshoz.Anno 720p-s filmeket simán vitte wifin,az 1080p-s már akadt,de a routerem G-s volt a stick igaz N-es de csak 150mbps-es.El is adtam régen,inkább másolgatok külső vinyóra(2.5" usb-s) mert mire odaérek hogy megnézzem már 5x feltöltésem van. 
Elméleti esély van rá hogy egy 300mbps-es router és stick kiszolgálja a HD-t,de irreálisan drága szerintem és elég necces is.
Az usb- ethernet átalakítós megoldás legjobb tudomásom szerint ennél nem működik.mindent nem lehet sajnos.

zharmat
(újonc)
Ok, köszi a választ. Az hiszem az építgetés helyett ideje lesz egy jó kis filmet megnézni, mert azért HDD-ről most gyönyörűen jelennek meg a filmek. Köszi még 1szer a segítséget!

zharmat
(újonc)
Képzeld a wifi stick elsőre és prímán működik! A stick típusát megírom, hátha másnak is jól jön: Edimax EW-7711UMn

dh66e
(senior tag)
Ok,köszi ezt jelzem a másik fórrumon is. Örülök hogy örülsz. 
[ Szerkesztve ]

Csabi1984
(lelkes újonc)
Sziasztok! Gondoltam felrakom a WDTV HD G1 tipusra a módolt firmwaret, kipróbáltam, hogy felismeri e esetleg a Tplink WN722 usb wifit,de sajnos nem 
Megoldható egyébkétn az, hogy amit nézek az új tipusú WD live-val,azt láthassa a másik is vezetékesen(usbs ethernettel), vagy vezetéknélkülin? Szóval ne kelljen,le húzni a hdd-t majd átvinni a másikra.
Még annyit, hogy ha ha van tapasztalat valakinek,aki tudja melyik Wifit ismeri,az leírhatja
meg azt hogy kell-.e valamit csinálni,azon kivül hogy rádugni
[ Szerkesztve ]

zsadnok
(kvázi-tag)
Szia!
Bocs a kérdésért, de hogy mit kell ezzel a zip-pel kezdeni?
Még nem csináltam fw frissítést, leírnád a menetét? Köszi
HTC-Desire, P1000

dh66e
(senior tag)
Szia!
Letöltöd,kicsomagolod majd a három fő fájlt átmásolod egy penre ezt ráküldöd a wd-re és ott már minden automatikusan megy.Akár a gyári frissítésnél.Természetesen ez csak G2-re való.
Ez mind le van írva egyébként az mpeg 4 fórumán,olvasd át mert egy két dolgot a hálózat kezeléssel kapcsolatban( torrent bekapcsolása,internetes tv-k,rádiók stb) itt nem írtam le ott viszont igen.2460-as hsz ben ott a link.
Csabi1984
Neked b-rad féle fw kell bár azokat nem tudom honnan lehet leszedni G1-hez,olvasd át te is az mpeg4 fórumát vagy nézz rá erre.
Az új Liveról (streaming) is olvashatsz az mpeg 4 fórumán.
[ Szerkesztve ]

zsadnok
(kvázi-tag)
Tökéletesen sikerült! Köszönöm a segítséged.

HTC-Desire, P1000

dh66e
(senior tag)
Mennyi boldog ember az utóbbi pár napban???? 

Csabi1984
(lelkes újonc)
WD HD g1 miben másabb mint a G2?

kingabo
(őstag)
Amiről tudok: dts-t le tud keverni stereo-ra.

Csabi1984
(lelkes újonc)
Köszi,Egyébként ami G2 re van Firmware(Brad) milyen hatással lenne a G1-re?Olvastam, hogy elvileg támogatja némelyik Wifi usb-t,ehhez mi kell?Hogy észleli a hálózatot,ha magában a szoftbern nem található Hálózati beállítás?

dh66e
(senior tag)
G2:sigma 8655,500MHz proci 256MB ram( bár iboum.com szerint 512 van benne
.)
G1: sigma 8635,300MHz processzor 128MB ram

Csabi1984
(lelkes újonc)
köszike
fel van adva a lecke: Honnan tudni melyik G1 és G2

dh66e
(senior tag)
G2:
Legegyszerűbb ha bemész a menübe és megnézed hogy melyik sw van rajta.
gyári:1.01.77.(ez az utolsó)
-vagy ha megvan a doboza azon ott a modell szám: WDBABG0000NBK vagy WDBABF........
-vagy ha a teteje a wd-nek nincs megkopva akkor van rajta egy dts 2.0 felirat.
[ Szerkesztve ]

Csabi1984
(lelkes újonc)
az enyémen WD0VAv.00 röviditve irtam

dh66e
(senior tag)
Ez sajnos nem jó hír.

Csabi1984
(lelkes újonc)
akkor gondolom az első verzió :-),de egyébkétn van nekem egy live is