Új hozzászólás Aktív témák
-
Hombár Jenő
csendes tag
válasz
szaszlaci
üzenetére
Igazából az elvnek kell utánanézni, mit is mérjen az ember vagy minek higgyen - az erősáram kicsit más terület ennyi év után is -, pedig akad itthon drágább váltóáramú ampermérő, szkóp meg minden, úgyhogy mérést akármilyet össze tudok állítani, csak hát ez kielégítőnek tűnik.
Azért hitetlenkedtem magam is, mert a 48-at ugyanolyan módszerrel mértem, mint most a 33-at, és más nem változott. Ha rá tudnám venni magam, hogy visszategyem a régi tápot, mint ahogy nem fogom, akkor le lehetne ellenőrizni.
Még a hő kivezetését a házból meg szeretném oldani, a teljes csendhez képest még az a kis ventillátorhang is sok. Gondoltam, kipróbálom a heat pipe-okat, de a Conradban természetesen fogalmuk sincs, eszik vagy isszák, hiába van az itthoni katalógusban: "meg lehet rendelni." Magyarország még mindig ilyen kicsi. Marad az alulemez, erre az is elég kell, hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Vanguard
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest