Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- OLED TV topic
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Milyen TV-t vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
Én is méregettem egy PCI riser kártya lehetőségeit, de csak vágással lehetséges és a oldallapon nem fér el, mert úgy betakarja a lapot, hogy a szellőző nyílásból befelé álló ventilátoromat ha kiraknám akkor is beletakarna a csipszetbordába. Én a helyedben (ha a háznál döntesz) akkor bővítést egy pci flex riser kártyával csinálnám és átvezetném a túloldalra,(az alaplap és a tápegység között van annyi hely, hogy elférjen a szalagkábel) a másik oldalon szép "domborulattal" pedig eltakarnám a felrögzített kártyát. Természetesen ebben az esetben is ki kell vágni a ház oldalát, de nem azon az oldalon ahol hozzáférsz a gép belsejéhez és ezután már fektetve nem tudod használni, csak állítva.
-
szaszlaci
addikt
Nekem az exe fájllal nem történt semmi, azért is kérdeztem.
Szerintem: csak akkor írható a BIOS, ha a jumper oda van téve. Úgy viszont nem boot-ol, hanem egyből belép a BIOS-ba. Tehát menet közben kell át jumper-elni.Kivágás valóban nincs, az alaplap NYÁK-jától 4,5 centi. Szerintem semmi nem fér oda, és kivágni sem egyszerű, hogy jó is legyen..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G7 - i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest