- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a +27k ami a kettő közt van:
+16k a picopsu + adapter
+2*3k a normális hűtés (én ennyiért vettem rá)
+3k minimum a wifi+pigtail (nem tudom milyen kártyát adnak hozzá, a pigtail kb 1k körül van)
Én a picopsut és a hűtést megvettem a gclf2-őmre, így lassan jobban jártam volna ha korábban jön (pl. 1 évvel) a zotac. De nem baj, némi veszteséggel túladok rajta és annyi.
Tehát azon kívül hogy egálban van a kettő, ezen felül ajándék a _SOKKAL_ jobb igp, a dvi és spdif kimenet (amit sokan hiányolnak gclfékről), hogy dualchannel ddr2, és még gondolom pár dolog ami nem jutt eszembe.
Akinek nincs szüksége a gclf2-nél jobbra, az ne vegyen iont, ennyi. Én megveszem, mert jobban járok vele. Csak a cash nincs még meg

Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest