Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kingabo

őstag

válasz nyunyu #1073 üzenetére

"Melyik Asus tuner?
    Ha Philips chipes, akkor Vista alapbol kezeli..."

7134-es tv/fm kártya, philips chipes. Akkor teszek majd vele egy probát. (jó lesz ez, ha tv-t akarok nézni akkor tv tunert kell beszerelni, ha tv-n akarok nézni valamit a gépről akkor meg a vga-t :W )

"Elvileg Win7 is tartalmaz drivert hozza, de en nem birtam rajonni, hogy kell hasznalni a MediaCentert a Philips chipes Terratec tuneren, 3rd party TV nezo progik meg mind kiakadtak a Win7-tol."

Az asus csinált egy fórumot az oldalán hamár ő nem segít a szerencsétlen lúzerek segítsék egymást, ott volt fenn egy külön progi a 7131-hez ami kell a media centerhez mce plugin

"Kotheted line-in-re is, csak ahhoz kene egy rovid minijack-minijack kabel...
    Vagy ha nincs hatso line-out kimenete a tunernek, csak belso, akkor cd-in kabel egyik vege levag, fekete drot megy a minijack tovere, piros a kozepsore, feher a hegyere."

Köszi a leírást! A hangot csak belül lehet átkötni, probáltam rádugni a kábelt a front mic-re de nem vette észre a hangkari, hogy bármi is rá lett volna dugva. A line-in meg kell a hangfalakhoz(center+mély), esetleg a mic-et tudnám feláldozni erre(háttér), csak 5.1 módban nem tudom, hogy lehet beállítani, hogy az még sem kimenet, hanem bemenet.(jobb egér a beállító cuccban a rózsaszín csatlakozón, de nem történt semmi) Mondjuk most azzal szívok, hogy az összes eddig probált hangkari driverrel újraindul a gép random indőnként, viszont ha nincs fenn semmilyen driver akkor semmi gond. Pedig elvileg a 2.20-as driver már win7 compatible, de még a 2.21-essel is ezt csinálja. :W Egész jó volt így beadandózni, hogy mindig a mentés elött 1 seccel indult újra a gép. :((( :W

Új hozzászólás Aktív témák