Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Moonwolf #12134 üzenetére
Azzal nem lehetetlen feljebb menni. Csak az a kérdés, mit kér a proci, ha jobb darab, nyugodtan piszkálhatod még. Jelenlegiekből nehéz ajánlani, 1050 kevés vRAM, TI túlárazott, 460 gyengébb GPU..az első értelmes kari szerintem az 1060/3G, ill. a 470/4G. Esetleg aprón szétnézhetsz, 960/4G garival 40 alatt okés vétel pl. Kérdés a felbontás/igények/keret..
-
mpierre
veterán
válasz
Moonwolf #12027 üzenetére
Kapcsold ki az xmp-t és kézzel állíts be minden főbb időzítést, aztán mehet a tuning. Arra figyelj, hogy a vcore és a vtt közötti 0,5V max eltérés azért tartsd be. LoVo nem sül meg 1,5V-n, spd-ben az van neki beállítva alapra 1066MHz-hez, bár igaz, hogy 1,35V-n hűvösebb.
Vedd le a ram szorzót és utána told a biciklit. Lehet, hogy qpi fesz volt a kevés. -
halhatatlan
aktív tag
válasz
Moonwolf #11822 üzenetére
így van!
mind az 5-öt kell nézni! de átlagba egyforma úgy is.
már Írtam hogy idle alatt 40-45-(48C°) még talán elmegy!
nekem idle 48C° játék 56-60 max! és semmi baja!
de prime95 teszt alatt MAX 75C°-nál ne legyen több! gyártó által megadott 70C° a max,egy kicsivel át lehet lépni!
90C°-nál úgyis vissza szabályoz! -
halhatatlan
aktív tag
válasz
Moonwolf #11820 üzenetére
jó a konfig!
állíts manualra és kezd el a bclk-t húzgálni fel,mert 4000mhz körül minimum mennek ezek a procik átlagba mind! de inkább felette jobb hűtővel!
a ramod ha gyárilag 1333mhz-akkor 1600-körül lessz a vége +fesszel! és érdemes le fixálni 9.9.9.24-re a cl-T.
Elsőnek nézd meg mit megy a proci auto feszen, és nézd a hőt biosba is, és win-alatt is! idle 40-45-48 még elmegy! 70c°-nál ne nagyon legyen több, teszt alatt! Teszteld prime95-el! -
halhatatlan
aktív tag
-
Speed®
titán
válasz
Moonwolf #11690 üzenetére
Fogyasztás szempontjából miért lenne sok? 140W TDP, de nem jár üvegen mindig..a 7850/265 is bekér 130Wot, cserébe CUDAs progikban a 660 nagyon jó. A gyorsabban tönkremegy részt nem igazán tudom értelmezni
Játék rögzítésére meg pláne jó lenne a 660, ott a Shadowplay ingyen, bérmentve..Igen, nyilván arra gondoltam..boltban ennyiért GTX750/260X megy leginkább ugye.
-
Speed®
titán
válasz
Moonwolf #11686 üzenetére
Úgy, hogy ne 265 néven vedd meg 40 körül, hanem 7850ként 30 alatt..ugyanaz.
A melós rész miatt viszont elgondolkodnék egy CUDAs karin, pl. GTX660..jobb..
Ha játékokról van szó, 1440x900 nagyon láblógatós felbontás ezeknek, erősek..
Viszont 1080p környékén már jó párosítás, főleg, ha húzol is a procin, 4G körül. -
Speed®
titán
válasz
Moonwolf #11680 üzenetére
2.8GHz mióta tuning a 750nél? Annyi a gyári boostos értéke
Nyugodtan mehetsz feljebb is TX3mal, amíg a feszt nem növeled érdemben, bírni fogja.
~1.5Xes tempót simán jelentene..+ dupla VRAM, új fjúcsörök..de 7850 néven kell megvenni jóárasítva inkább. Egyébként 1440x900ra nem ajánlom kifejezetten..feleslegesen erős. Persze ha idővel nagyobb felbontás is lesz, akkor jó lehet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest