Hirdetés
Aktív témák
-
Nargarot
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem a processzorokat és az Intel Core I7 3960X-en akadt meg a szemem. Az árával tisztában vagyok, a kérdésem az lenne, hogy a stepping-ek ebben az esetben pontosan mit változtak. Ha jól tudom, jelenleg C1 és C2 van forgalomban, ahol is a C2 annyit módosult, hogy az Intel VT-d technológiája teljesen működő képessé vált. Ez pontosan mit jelent, hol van használatban? Keresgéltem neten és olyan információkat találtam, hogy virtuális gépek esetén, gyorsítja az I/O műveletek sebességét, valamint engedélyezi, hogy megosszák a fizikai tárhelyet több kérés közt. Ez pontosan mit takar és az én esetemben (játék, tervezés) mennyire fontos hogy melyiket választom?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs