- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #7302 üzenetére
Akkor hasonló lehet, mint az AMDnél a Bulldozer, ahol elsőre rohadt jól hangzott, hogy milyen sok magos a proci, csak épp két mag együtt volt leginkább teljesértékű amolyan 0,75 magnak felelt meg egy egy (ahogy ma már hívnánk) szál.
Tudom, hogy van amikor a HT lassít, az első HT-s procihoz már több mint 20 éve volt szerencsém, és 2014 óta folyamatosan a napi használatos gépemben is van. Néha kísérleteztem vele, vagy ilyen olyan okból kikapcsoltam.
Egyébként most a gépvisszafogós projectemnél gondolkodtam a HT kikapcsolásán is, de maikor megpróbáltam akkor a biosból kilépés után újrainduláskor bedobott a biosba, és addig nem engedett el, még a HT-t ONra nem vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest