- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #7302 üzenetére
Akkor hasonló lehet, mint az AMDnél a Bulldozer, ahol elsőre rohadt jól hangzott, hogy milyen sok magos a proci, csak épp két mag együtt volt leginkább teljesértékű amolyan 0,75 magnak felelt meg egy egy (ahogy ma már hívnánk) szál.
Tudom, hogy van amikor a HT lassít, az első HT-s procihoz már több mint 20 éve volt szerencsém, és 2014 óta folyamatosan a napi használatos gépemben is van. Néha kísérleteztem vele, vagy ilyen olyan okból kikapcsoltam.
Egyébként most a gépvisszafogós projectemnél gondolkodtam a HT kikapcsolásán is, de maikor megpróbáltam akkor a biosból kilépés után újrainduláskor bedobott a biosba, és addig nem engedett el, még a HT-t ONra nem vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest