- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
El ne sírd magad itt a végén, látom az idegrendszered nagy a végét járja
2019-ben a Comet lake platform jelenik meg, ami valszeg szeptemberben kerül piacra. 2020 előtt nem lehetséges hogy megjelenjen a 10 nanométer. Szerintem 2-3 évet tuti hogy az intel 10 nanométert fogja használni, (fejlesztési költség megtérüljön) A 7 nanométer 2023-de lehetséges 2025 a valós megjelenési dátum( Nem meglepő
) Az intel hiába hozz egy hírt arról mit mikor akar piacra dobni, semmi köze a valósághoz.
-
Petykemano
veterán
Az egyik ok az, hogy éveken keresztül visszatartotta a magszámbéli előrelépést, hogy fejhesse a vásárlóit. (Ez persze nem jelenti azt, h más cég ugyanabban a helyzetben ne tett volna ugyanígy)
A másik terület, ahol a kritika jogos, az a tdp.Ebben a cikkben meg a 10nm-re vonatkozó megállapítások hagynak maguk után kívánnivalót. Valóságalapja a gyakorlatban kevés (mivelhogy a fő piaci termékek még 14nm-en készülnek), de esetleg nyugtatólag hathat a piacon, hogy nemsokára jön a felmentősereg.
Mivelhogy meg sem említettem semmilyen konkurens céget, úgy vélem a sem a héterkedés, sem a dicsőítés felrovása nem helytálló
Szerintem az, hogy a most jósolt további két év 14nm-en, mivel most még láthatatlan a 10nn, kemény lesz - elég objektív. Nem volt célom a kárörvendés. A kihívás az arm irányából is jön. (Lásd A76, SD855)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest