- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
gV
őstag
válasz
westlake #170 üzenetére
irtam a cinebenchet ha nem tünt volna fel, ami nem otthoni környezetbe szánt rendelelő cuccnak a tesztelő progija + a videkonverterek, photoshop4 és ez utóbbi sem elsősorban desktop progi
am a excelt használják otthoni környezetben és az mégis +50%-al gyorsult, sőt a 3d vantage cpu bench része sem rossz
nem azért akadtam ki mert nem tudom h nem asztali hanem szerver környezetbe megy a proci elsősorban (sőt még azt is tudom h a virtualizáción is reszeltek amit végképp nem asztali szegmensben használják) hanem arról h amik léteznek progik legyenek azok használva akármelyik szegmenseben azok használják is ki, na de talán mire forgalomba kerül javulni fog a helyzet
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged