Új hozzászólás Aktív témák
-
zsero
aktív tag
Na, ezt a procit nem húzom tovább, tiszta macera a 3.72-t kiszenvedni, a 3.6-tal boldog vagyok. De ez a TR 1.45V mellett iszonyat jól hűt: van rajta 1db S-Flex, amit leszabályoztam 900 RPM-re, így 78-75 fokos zárt házban. Ami nagyon kellett az X38-nak, hogy legyen egy venti oldalt, ami a lapra, vidkarira, ramokra, procikörnyékre fújja a levegőt, így lett igazából stabil, enélkül mindig felment a NB 60 fok fölé és ott nem érezte jól magát. Itt egy kép, 5 óra Prime-után.
kép
Következő projekt majd a 8*450 lesz, de még várok vele. Ahhoz mi kell elsősorban, NB, PLL, DRAM kb. mennyivel legyen több, mint a 9*400-ban? -
-
zsero
aktív tag
válasz
keIdor #10209 üzenetére
Nekem felrakáskor 5 fok volt a különbség, most kicsit bejáratódott, így 3. De 5 fok nem gáz, afölött szerintem a paszta a ludas. Én ezt a TR-t sokat forgattam pár fokot jobbra-balra, és úgy néz ki bejött.
Egyébként szerintem minden heat-pipe mindig jobban hűt fölfele, mint lefele, mert ugye párolog a cucc, és itt az egyik mag fönt, a másik meg lent van. Próbáld meg fektetett házban, lehet, hogy nem lesz akkora különbség. (csak egy ötlet volt). Vizeseket kéne megkérdezni, nekik mennyi a különbség.
-
zsero
aktív tag
Egy munkahelyi Q6600-ast egész véletlen megnéztem CoreTemp-pel, és figyeljetek:
VID: 1.1625VSzerintetek ez hogy lehet? Nem 1.2 a legkisebb VID Q6600-on? Remélem ki tudom cserélni és kipróbálom tuningban hamarosan...
-
zsero
aktív tag
Na, ez a Thermalright nekem teljesen bejött. 3.72 Ghz - 75 fok, úgy, hogy csak 1 venti van rajta, az is 80%-on SpeedFan-ban! Holnap ráeresztek egy 10 órás Prime-tesztet, és ha átmegy küldök SS-t.
Totál OFF: mennyibe kerül ill. hol lehet kapni digitális wattmérőt? Conradban találtam egyet 4000 Ft-ért, ezt ismeri valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest