- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
gazfickooo
tag
válasz
Bagira01 #19345 üzenetére
igen tied tényleg jó ahogy néztem a hőfokaid.Jó az a hűtő meg a proci is!Enyémre ráférne egy kis kupakpolir mert egy kicsit homorú,de nem bántom ,ha az új radival 60fok alatt tudom taratani tunning alatt az már elég nekem.ráadásul most nyár van,itt a panelben 28fok a szobahőmérséklet jobban melegednek a cuccok.
-
gazfickooo
tag
válasz
Bagira01 #19341 üzenetére
Hát már régen néztem,1.49v-al azt hiszem 487körül volt amin még bekapcsolt a gép,de azért majd holnap megpróbálom újra mi a vége.vizzel hűtőm amit most akarok majd kicsit fejleszteni,mert jelenleg egy vékonyka dupla radim van ami elég gyengus, jövő hónapban tervezek egy Nexxxos Extreme III triplát mert most elment a pénzem erre ,az új radival remélhetőleg 60fok alatt marad terhelve is tunning alatt.
-
gazfickooo
tag
válasz
Bagira01 #19333 üzenetére
köszi
én rátoltam a rampage biost
ezekkel a beállitásokkal futott a teszt bios
bios
ilyen alacsony fesszel még csak a primet futattam vele,mással, játék alatt nem próbáltam,de ha a biosban 1.335 adok ami vindows alatt terhelve 1.3v akkor a játékok alatt sincs gond 3.6-on nem fagy.Majd holnap megnézem birja e ilyen alacsony feszen játékok alatt is.
Én csak akkor húzom a procit ha játszom vagy éppen tesztelni akad kedvem,másképp alapon megy nálam minden. -
gazfickooo
tag
Egy kicsit teszteltem én is a quadom q6600@3600 1.28v prime 30perc
-
gazfickooo
tag
válasz
VinoRosso #18658 üzenetére
ez egy ilyen komplett rendszer volt amihez adtak szivattyút,dupla radit és blokkot is,ilyet ilyet arra gondoltam lecserélem egy d-tek fusion v2-re a blokkot mert szerintem az a gyenge pontja a rendszernek,a viz 34-35 fok szokott lenni ha meghúzom a procit most a 30fokos szobában is.Szerinted is blokk lehet a gyenge?,ez az első vizes rendszerem nincs tapasztalatom hogy mennyi az a hőfok amit egy vizhűtéstől el lehet várni tunningolt quad esetén
-
gazfickooo
tag
Az új kicsikém majd jövőhéten kap egy vizesblokkot és megnyaggatom mit bir.
-
gazfickooo
tag
Sziasztok!Mennyire veszélyesek ezek az értékek ?nem rég jutottam hozzá ehhez a procihoz,és már léggel is iszonyat melegedett,raktam rá ilyet +ilyetde ezzel se sokkal jobb.Tunningnál 70fok fölé megy.Az hogy lehet hogy a vízhő 35fok és mégis ilyen melegek a magok.B3-as a proci a legjobban melegedős fajta sajna.Mennyi az a hőfok ami még nem veszélyes neki?
üdv -
gazfickooo
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék érdemes-e qx6800 procit vásárolni.Láttam itt a PH-n már 70ezerért.mennyire jó proci?érdemes beruházni rá?tunningban mit várhatok tőle,ja és egy HR-01 hűtő megbirkózik a keletkezett hővel.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás