Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Beowulf_78
addikt
válasz

viktor82

üzenetére
						Ennyivel jobb 3d-ben sajnos.Nekem wolfi+X2 18500p 3800p proci ponttal.
Quad+X2 18800p kap holott a proci 5600p kap tehát ha legalább úgy menne mint a wolf akkor 20000p felett kellett volna dobnia. De azt kizártnak tartom hogy a cache miatt van...nem számíthat ennyit a 12 mb ill. a 8 mb közötti L2 különbség..
Viszont az Intel honlapján azt írják 1,5V-ig tolható a fesz...lehet akkor megyek még feljebb.Hátha megy jobban is.Ha meg túl forró lenne úgy is lekapcsol a gép.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 - 

Beowulf_78
addikt
válasz

viktor82

üzenetére
						Oké, de lehet hogy non-stop dvd-t konvertáltok.
  Nekem annyi előnyöm van hogy készen kapom őket, tehát a konvertálási fázist más végzi el helyettem.De tény hogy heti 60db filmet ha le kellene konvertálnom akkor tuti maradna a quad! 

Tehát! A nagy kérdés! Aki azt mondja nem cserélné el Wolfdale-re az mire alapozza ezt a kijelentését? Milyen progikat használ amiben jobb a quad?
Mert biztos indokolható miért van az hogy quad-ot senki se cserélne wolf-ra csak én...
 - 

Skizz
addikt
válasz

viktor82

üzenetére
						Most megveszi 50k-ért a q6600-at aztán 4 év mulva mikor tényleg kihaszálja majd a legtobb progi annyiert mar 8 magot vehet vagy mittomén... Fölösleges most q6600-at venni, ha teljesítményre vágysz. Hétköznapi használat alatt semmivel se nyujt többet egy c2d-nél, tuning alatt igaz hogy elhúz. Én speciel fölöslegesnek tartok megvenni egy c2d-t is 50 rongyé', mikor a 3600-ra húzott e4300 levegőt se hagy egyeseknek, s csak röhögök rajtuk.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Dacia topic
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
 - Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
 - Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem ehhez 1.248V kell

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
  Nekem annyi előnyöm van hogy készen kapom őket, tehát a konvertálási fázist más végzi el helyettem.De tény hogy heti 60db filmet ha le kellene konvertálnom akkor tuti maradna a quad!