- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Észrevettétek hogy mostanában hogy elindult a procik ára felfelé? Nagyon durva...
izé
-
1,4 V fölé én nem igazán mennék!!
3,8 Ghz-en 3,6V-ot kell beállítanom, ami droppol 3,3V-ra. 3,825Ghz-en már hibázik az orthos, de ha a vtt-t 1,1-ről 1,13-ra tettem, akkor nem! A VTT és gtl ref-ek beállításánál arra figyelj, hogy 0,4V legyen a vtt érték és a vtt*gtref érték közti különbség. Így pl. ha 1,1V a vtt, akkor 63% a jó (1,1*63%=0.693; 1,1-0,693=4,007 azaz megközelítőleg 0,4V).izé
-
Q805A226 alapfeszen 3,8Ghz??? Valaki ilyesmit írt. Hihető lenne tán?
izé
-
Q752A501 szériás van valakinek? Tapasztalatok?
izé
-
válasz
westlake #6909 üzenetére
Érdekes a hiba! Valami hasonlót még a amd-s nforce-os időkben tapasztaltam, de az driver gond volt. Esetleg egy teszt erejéig próbáld meg az udma-t kikapcsolni. Ha pedig már telepítésnél macerázik ahogy írtad, akkor még próbáld meg azt hogy először sp1-eset teszel fel (feltéve ha xp-ről beszélünk) és később dobd rá az sp2-őt.
izé
-
válasz
laragirl83 #6436 üzenetére
Na frankó, ettől nem vagyok túl boldog. Bezzeg ha az amd kicsit jobban teljesít, akkor tuti ez is lőbb jönne.
Mennyit tudtál fesz emelés nélkül kicsikarni a 8400-esedből?
izé
-
-
Vajon mikor lessz kapható a q9550-es proci?
izé
-
Jut eszembe most akkor mi a tudható aktuális idő, amikor az intel piacra dobja ezeket a procikat?
izé
-
Szerintem pedig igenis érinti az átlag felhasználót!
Tudtommal átlag felhasználó is tömöríthet videót, vagy használhat erősebb gépigényű játékot. A video tömörítéshez sem kell annyira nagy kunszt, pl. dvd-íróhoz adnak oem bundle power producer progit, az kapásból 2 magot használ és szerintem nem mindegy hogy 1 óra a dvd elkészítése a lemezre kiírási időt nem beleszámolva, vagy 20 perc. Vagy pl. a játékok alatt: nálam a civ4 mikor a64-em volt és a gép bármit csinált a háttérben mindíg kicsit akadt, aztán procicsere 2magos opteronra és minden akadás eltűnt. Vagy pl. nézz meg egy igen nagy felbontású videót A64-en, picit itt-ott beszaggat már! És még sorolhatnám...
És még nem is beszéltem a céges felhasználású gépekről, amik megintcsak nagy piacot jelentenek, ott megintcsak tudnék egy halom indokot.
Ez a jövő, fejlődünk és késsz!izé
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 7800 x3d , 2027.11.11 ig garancia
- Gondolkodjunk? Ryzen 9 3900x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
- Szerver CPU-k 4110,4114, E5-2650 V3
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest