Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajafix
addikt
válasz
krammerka
üzenetére
ja megvettem múlt héten
az 1200ast, minden különösebb extra beállítás nélkül(azaz 100ra vettem a pciet, lekapcsoltam az energia beállításokat. +0.2 a RAMnak, szorzó 2.66 minimum ) nálam 2600at megy a G31es giga lapban, feljebb nagyon nem próbáltam (2800on belefagyott vagy játékba, vagy az orthosba, már nem emlékszem pontosan), szerintem a lap fogja meg, megyek kérdezni ma a p31/g31 topikba. -
elfelejtette
veterán
-
Zé_Mester
őstag
válasz
krammerka
üzenetére
szép eredmény, gratula
szten ennek a procinak a tuningja nem olyan nagy dolog, hogy feltétlen egy DFI lap kelljen hozzá.
én akkor azért teszteltem azzal, mert épp olyanom volt
de sztem egy egyszerűbb lapban is el lehet érni szép eredményeket. (DS3, DS4, P5K, P5Q)Látom Te DFI LP deszkában nyomattad.Lehet az is megoldás lenne számomra............
lehet hogy jövőhéten tudnék is neked egyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az 1200ast, minden különösebb extra beállítás nélkül(azaz 100ra vettem a pciet, lekapcsoltam az energia beállításokat. +0.2 a RAMnak, szorzó 2.66 minimum ) nálam 2600at megy a G31es giga lapban, feljebb nagyon nem próbáltam (2800on belefagyott vagy játékba, vagy az orthosba, már nem emlékszem pontosan), szerintem a lap fogja meg, megyek kérdezni ma a p31/g31 topikba.