Aktív témák
-
-
t_ferenc
őstag
én is tudok erről a régi korlátról. bevallom úgy, ahogy van: nem próbáltam még 40-es vinyóval, sőt ata vinyóval sem. scsi-vel tökéletesen működik, viszont találtam jónéhány biost a neten, amelyek megoldják ezt a problémát ha esetleg nem menne a 40-es vinyóval.
a procihoz van hűtő, a bill csati nagy kerek at-s, az egéré azoban ps2-es. minden kivezetése meg van, sőt ha gondolod rakhatsz rá usb-t is, mert van tüske az alaplapon. mondjuk én sosem próbáltam.
ja, és már bele is van rakva a házba.
a te celeronod ugye coppermine magos?
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
Gondban vagyok, mivel van egy ATX-es tápom, és az pont jó lenne ennek a kis gépnek (sőt, bőven sok). ATX-es ház gondolom eltakarja hátul a bill. kimenetet. Vagy hogy van megoldva ez? Hogy lehet ATX házba rakni ezt a lapot, hogy használni is tudjam a bill-t? (egérnek soros port jó, remélem megvan a kivezetése).
Ha megoldható ATX házban is a bill rákötése (akármilyen), akkor mégse kellene a ház, tehát ezesetben:
Alaplap + proci + mem = 566 celeron ?
Mod: bár jobban belegondolva, ha szerzek valami leharcolt olcsó ATX kuckót, annak úgyis mindegy, kivágom a hátulját, ha arról van szó.
Tehát mi a véleményed a fenti egyenlőségről?
Ja, és a prockóhoz valami kis hűtő is kellene, ha nem gond.
[Szerkesztve] -
Sick#7
csendes tag
CSő!
ELADÓ: Intel Celeron 1800MHz (18 x 100) proci/ (cserében is benne vagyok egy jobb procira ugy, hogy a különbséget fizetem) -
Protezis
őstag
-
Protezis
őstag
up
-
Protezis
őstag
fel
-
Protezis
őstag
-
Protezis
őstag
100-as FSB-n 850 MHz-en megy +fesz nélkül. Ekkor kihajtható az esetlegesen meglévő 133-as SD-RAM. Pont ideális választás egy olcsó FC-PGA-s rendszer kialakítására.
Kinek mennyit érne?
Holnaptól dec. 27-ig nem leszek Szegeden. -
Protezis
őstag
Táp mégse eladó.
A proci viszont igen. Ára: 2000,-
Amit beszámítok:
- PI-es lap (ATX, és lehetőleg sd-ramos)
- 200 MHz körüli proci
- 128 MB sd (ha ilyen a lap)
- 2 db 10/100-as lan
- olcsó 1-2 mb-os videokari
- olcsó atx ház (1000 ft-ig)
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
up
-
Protezis
őstag
300W Mercury 2000,-
IC 566 1500,- +sör -
Protezis
őstag
Még mindig eladó a proci. Ajándék hűtő nincs. Új ár: 1500 + 1 üveg sör
Ezenkívül eladó még egy 300-s Mercury táp. Az adataimnál látható gépet szolgálta kb 2 hónapig, előtte ugyanezt 2.4-es procival 1.5 évig. Semmi baja. Krómozott ventiráccsal láttam el. Ár: 2000 Ft.
Aki egybe viszi, árengedményt kap (nem kő sör)
-
Protezis
őstag
fel
-
ALI_G
veterán
áp
-
Protezis
őstag
fel
-
Protezis
őstag
Valaki szabadítson már meg tőle!
-
Protezis
őstag
még mindig eladó
-
Protezis
őstag
yápp
-
Protezis
őstag
Yep!
-
Protezis
őstag
Ápp
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
-
Protezis
őstag
Azt megérteném, ha egy USB-s vibrátor nem kellene senkinek, de hogy egy ilyen proci?
Mindenkinek pénégy kell, meg á64? -
Protezis
őstag
Hopp!
-
Protezis
őstag
mai utolsó
-
Protezis
őstag
fel
-
Protezis
őstag
-
Protezis
őstag
Ne hülyéskedjetek már. Nem kell senkinek egy ilyen proci?
Vagy sok a 2k? -
Protezis
őstag
Hihhhhhetetlen.
-
Protezis
őstag
fel
-
Protezis
őstag
-
Protezis
őstag
-
Protezis
őstag
Hajaj.
Senki? -
titan5
tag
Korrekt árak vegyetek a szegedi kollegától.....UP!!!
-
Protezis
őstag
Szóval lehet fizetni a következőkkel:
I. 300W-os minőségi táp (ráfizetek)
II. Audigy 1 (aranycsatis, ráfizetek)
III. és persze kp
Eladó:
I. esetén: 300-as Mercury táp (krómozott ráccsal by me)
II. esetén: SB Live! 5.1 (majd nézek kódot ha valakit érdekel)
A procit 850 MHz-en használtam, teljesen stabil, ajándék hűtő jár hozzá.
(office gépbe szerintem tökéletes, de öcsinek netezni, meg kvékhármazni is elég)
Ára: fix 2000 Ft. -
Protezis
őstag
Köszi
Minőségi kisebb tápot (300W) is beszámítok (ráfizetek) -
tuskooo
addikt
Up neked, szegedi!
-
Protezis
őstag
Fel!
-
Protezis
őstag
Nyemááá.
-
Protezis
őstag
Hopp!
-
Protezis
őstag
hmhm
-
Protezis
őstag
Intel Celeron 566 1.7v eladó. Kb 3 éve használom, 850 MHz-en, fesz. emelés nélkül. Ár: 2000,- +jándék hűtő
vagy IC 566 + SB Live! 5.1 = SB Audigy 1 (aranycsatis)
Mint látható, Szegeden vagyok, esetleges pk csak proci esetén a vevőé, csere-bere esetén felesbe.
Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest