- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Everest / AIDA64 topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Itt is leírom a kis vesszőparipámat: csak és kizárólag hálózati médialejátszásra szerintem abszolút felesleges mini pc-t venni, ilyen célra jobb egy célhardver (asztali médialejátszó vagy BD player). Ez a Samu BD-H5500 nincs 20e Ft, és kadenciahelyesen lejátszik gyakorlatilag mindent (a 3D tartalmakat is), ill. Plex Media Server-ről még a feliratokat is szépen viszi.
Persze kérdés, hogy:
- miket akarsz lejátszani?
- TV-re megy a hang vagy valami komolyabb hangfalszettre?
- szóba jöhet később komplexebb felhasználás? -
Mike88
senior tag
96. hozzászólás.
Barebone nem új keletű dolog találsz i3-ra, i5-re épülőt is, na ez az utolsó infóm a témában, mivel nem mostanában keresgéltem ilyesmit. Ha csak filmnézésre lesz, akkor én úgy gondolom elegendő pl. a Pipo X7 is, ugyan én nem médialejátszónak vettem, így ezt a részét még nem nagyon tesztelgettem, pár teszt videó persze lefutott, de a kérdésre akkor kapnék igazán választ, ha aktívan erre használnám. Mindenesetre Kína most ezeket fogja ontani, ehhez közeli árban, jobb config-ot nem hinném, hogy találsz.
-------------------------------------------------
Azért tegnap volt némi lassulás... Az asztaliból kikaptam a winyót, majd beleraktam egy usb-s keretbe, s csatlakoztattam a Pipohoz, aztán behasheltem 50+ torrentet, s mikor kész voltam rá pár percre baromira belassult. Ezt egy újraindítás helyrehozta, azóta nincs lassulás, de majd ma kiderül, hogy ismét előjön-e, ha igen, akkor ez sem AZ, amivel kiváltom az asztalit.
A külső winyót amúgy leállítja, ha nincs használatban, ez nem rossz dolog, csak nem tudom, hogy egészséges-e így, hogy akár 10 percenként beindítja seed miatt, majd (akár) rá pár percre leállítja.
Ilyesmit nem lehet valahol ki-be kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged