Új hozzászólás Aktív témák
-
Optika01
tag
válasz
badabum #3911 üzenetére
Szia!
Össze szedtem minden bátorságom és szétszedtem.
Nem pont olyan, de van elem. Nem lehetett lehúzni semmit, elemet sem lehetett kivenni, de sikerült megszakítani az áramkört azzal, hogy kicsit megemeltem az elemet.
SIKER!!Működik!
Nagyon köszönöm a tippet!
Kérdés: ez milyen gyakran fordulhat elő? Azért nincs kedvem gyakran szétszedni, ráadásul a műanyag fülekből most is pattant le.Szóval, remélem nem kell sűrűn szerelőt játszanom, mert nem vagyok egy PC doki.
Még egyszer köszönöm.
Egyébként tapasztalat van másnak ezzel a kütyüvel?(én még most vettem pár hete - elég rosszul indult a kapcsolat)
Én csak online sorozatokra, böngészésre, és letöltésre használnám. Ami kicsit zavar, hogy a venti szerintem hangos, de egyébként tetszik.
üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Synology NAS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged