- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Már nem nagyon bányásznak ezekkel, simán van olyan széria, aminek van papírja, doboza az eladónál, magánszemély és egyébként is minden kártyáról ha tényleg el akarja adni, akkor küldjön egy HWINFO64 képet, abból elég sok mindent le lehet szűrni. Én még soha nem vásároltam új VGA-t nem volt rá pénzem és sajnáltam is rájuk annyit.
-
Lokii
aktív tag
Nekem Rx560 van 4 Gbos, laptopot fogok egyelőre beszerezni aztán GPU utána( dgpu vagy amd Integrált vagy Iris lehetőleg ).
Én 2018ban 58.000 forintért vettem talán de majd utána nézek. b580 vagy 8600as eléggé jó lenne leváltására, addig is újra pasztáztatom lehet még újra padolom ,5-10.000 ha magamnak csinálnám nyilván olcsóbb lenne. Bár hőmérsékleti gond nincs meg gondolom ez pár százalékot se dobna a teljesítményen
-
DaVE-1
senior tag
Az nvidia 5060-asa közelébe sem lesz ennek a 130-ezres árnak. Ebben itt most bárkivel fogadok bármiben. Tehát az nvidia az felejtős lesz Az amd mivel ő is erre a területre fókuszál muszáj valamit villantaniuk az rx 8600-assal.Az én tippen erre hogy verni fogja a B580-at és olyan 170K körül lesz az ára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fűnyíró topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest