Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Public Enemy
csendes tag
Sziasztok!
Hasonló témát nem találtam uh. nyitottam 1et.
Az a problémám h az alaplapom nem tudja magáról h van neki 1 Realtek integrált LAN vezérlője. Összepakoltam a gépet, instaláltam mindent de a BIOS-ban 1xűen hiányzik az a menüpont h ''Onboard PCI device'' ahol a fenti eszközt lehetne engedélyezni v letiltani. A WinXP ugyan érzi h van ott valami (ő Ethernet vezérlőt lát de sárga !-el). Ha rátelepítem manuálisan a Realtek 8101-es eszközt és belenyomom a LAN kábelt (amin otthon az internet jön) a CPU használata felugrik 100%-ra és a gép fagyokat csak ha kihúzom a kábelt és resetelek akkor lesz normális. Valami feszültség vagy freki van elállítódva? Az Abit-nak is írtam már de le se sz*rnak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest