- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÉCSÉ
csendes tag
Arról nem is beszélve, hogy a WebOS-es app magyartalan fordításai a menüben meg a fapados lejátszó, nem teszik éppen a legfelhasználóbarátabbá. Amúgy ez egy streaming szolgáltatás lenne vagy mi ..innentől kezdve, ha pénzt akarnak csinálni, akkor logikus lenne szerintem simán, ha Droidra is lenne hivatalos app...
-
BÉCSÉ
csendes tag
Szerencsére a céges telón kívül nincs kapcsolatom több az iOS-szel, messze elkerülöm privát cuccokon. Az LG TV-n sajna egy kula az app, mint ahogy az is egy szégyen, hogy Droidra sincs alkalmazás. Sorozatot, filmet amúgy sem telón vagy tableten nézek. Tettem egy próbát vele, nem jött be. Se tartalom nincs annyi, hogy felvegye a versenyt a "nagy streaming négyessel", se a használhatósága nem az igazi tévén.
[ Szerkesztve ]
-
BÉCSÉ
csendes tag
Én LG okostévé promóció keretében regeltem AppleID-re...kb minden sorozatból az első részt meg lehet nézni aztán annyi is...a többi részt már nem tudom automatikusan elindítani...mindig jelszót kérne, vagy frissítsem a fizetési feltételeket az AppleID-ben...Sajna ez ilyen formában egy kula. Amúgy az App is a tévén elég gagyesz, amolyan iOS kaliber...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest