Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Ezt lehet már 10éve se lakják, a "kapuban" lévő közművek meg elég egyértelműen kikötésre utalnak. Bár ezt még éppen vétel előtt meg lehetne érdeklődni a szolgáltatónál, mennyi a bukta. A tető ránézésre nekem egész használható egyenes/síknak tűnik, viszont ha a gerincre paint-tel húzok egy egyenest, akkor a hátsó fertályon tűnik egy picit (10-15centi?) berogyottnak - érdekes mód pont ott, ahol a pogyogós falú épületrész kezdődik. A potyogós fal csupasz a földig, és ott biza én nem látok alapot, azaz erősen úgy tűnik, ráb.sztak a földre egy valag téglát és bevakolták
...Ennyiért én se látok célközönséget. Ha nagyvárosból menekülő home-office-os lennék, akkor vagy egy beköltözhetőst, vagy egy tiszta telket keresnék. Ha ingázó, akkor egyértelmű az azonnali beköltözés. Én itt egyre inkább azt látom, hogy az egész még meg van fejelve egy komplett bontás nyűgjével, időveszteségével és költségével. Arra tudok gondolni, hogy talán osztrák vásárlókról ábrándoznak, de ha az osztráknak minimális esze van, nem vág bele egy nagyprojektbe a határ másik oldalán, hacsak nem valami termőföldmutyi áll a háttérben (ugye magyar állampolgárság nélkül azt nem vehet)...
No mind1, nem akarom, hogy a topik erről az egyetlen darabról szóljon, elmentem a lapját és visszanézek rá fél év múlva
. Csak látom, hogy vidékalsón is vannak vastagon túlárazott ingatlanok. Persze az külön sorscsapás, ha CSOK-ot fel lehet rá venni (erre a rozzanatra ugye lehet), ezért is nézegetem a zártkerti-külterületi cuccokat: azok se 2010es áron mennek, de legalább nincs rajtuk a zugyeháromgyerekedvan/lesz felár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...
. Csak látom, hogy vidékalsón is vannak vastagon túlárazott ingatlanok. Persze az külön sorscsapás, ha CSOK-ot fel lehet rá venni (erre a rozzanatra ugye lehet), ezért is nézegetem a zártkerti-külterületi cuccokat: azok se 2010es áron mennek, de legalább nincs rajtuk a zugyeháromgyerekedvan/lesz felár.