- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Na tehát akkor : Neki van 4/40-ed rész. Egy másik tulajnak van 24/40-ede az él benne. Ezekszerint hiányzik még 12/40-ed. Ennek sorsa ismeretlen.
Alighanem az exének van 24/40-ede, elvégre ő lakik benne. Biztos szép elválás lehetett, ha be sem engedik a lakásba.Na most ez azt jelenti, hogy aki megveszi annak lesz 4/40-ed része egy olyan házban amelynek a tulajdonosai vitában állnak egymással, és a telek is közös egy másikkal. Onnantól kezdve, hogy nem lehet beleköltözni számomra egy forintot sem ér! Pláne, hogy ezt így később eladni is kb lehetetlen lesz. Szóval akárki akármennyit is ad azért, az szószerint ablakon kidobott pénz lesz.
Egyébként itt a környéken is volt egy ilyen ház, igaz ott csak hét részre volt osztva, mindenkinek 1/7-ed kivéve annak aki benne lakott annak 2/7-ed. Évekig mint a hercehurca, a pereskedés az egymás feljelentése stb, mire nagy nehezen mélyen áron alul eladták. A végére senki sem örült. maximum az új tulaj, de igazából az sem, mert egy 1950-ben épült komfort nélküli ház volt, ami nemigazán volt rendbetartva, mondhatni elhanyagolt állapotú. Az új tulaj meg bele sem költözött, befektetési céllal tartogatja, szóval most még úgy 15 éve már üresen is áll és tovább romlott az állapota. Szerintem ott már csak a telek lesz befutó, mert arra a házra nagyon sokat kellene költeni. Egyszer jártam benne úgy 15 éve, nekem úgy tűnt, hogy 1950 óta semmi nem változott benne, se a padló, se a bútorok, de szerintem még meszelve sem nagyon volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Automobilista 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Sarok íróasztal
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest