Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Na, akkor tudod miről beszélek

Ugyanezt éltem én is.s3ggsötét erdőt a Zánkafürdői lakhelyemen találtál volna, mikor 2013ban munkából hazamntem , minden este telefonnal világítottam, h ne essek pofára

Ez a tengerparti kilátás nekem is sokszor megvolt, főleg mikor dög fáradtan kijöttem a tengerből egy munkanap után pokróc sem kellett, hogy elterüljek, és bámuljam a csillagokat, majd lezuhanyzom... olykor 1-1 eltévedt bulizó lánykát is meglehett fogni, ilyen-olyan happeningre.

Gondolkodtam h mibe lehet ott egy ház?
(hobbizolinak : Ciprus, Protaras --- Paralimni nem jó már messzebb van, fentebb a hegyekben).
Az idő miatt kint is lehett aludni éjszaka a parton, csak ereggel 8 előtt ébredj, mert leégsz, meg mert 7-re menni kell dolgozni...Neked hol volt meg ez a tengerparti élmény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Ajkai ólomkristály
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest