- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Na, akkor tudod miről beszélek

Ugyanezt éltem én is.s3ggsötét erdőt a Zánkafürdői lakhelyemen találtál volna, mikor 2013ban munkából hazamntem , minden este telefonnal világítottam, h ne essek pofára

Ez a tengerparti kilátás nekem is sokszor megvolt, főleg mikor dög fáradtan kijöttem a tengerből egy munkanap után pokróc sem kellett, hogy elterüljek, és bámuljam a csillagokat, majd lezuhanyzom... olykor 1-1 eltévedt bulizó lánykát is meglehett fogni, ilyen-olyan happeningre.

Gondolkodtam h mibe lehet ott egy ház?
(hobbizolinak : Ciprus, Protaras --- Paralimni nem jó már messzebb van, fentebb a hegyekben).
Az idő miatt kint is lehett aludni éjszaka a parton, csak ereggel 8 előtt ébredj, mert leégsz, meg mert 7-re menni kell dolgozni...Neked hol volt meg ez a tengerparti élmény?
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Amazon alexa echo dot 5 gen
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest