Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, hogy vágom, konkrétan laktam a tóciban, az egyik 4 emeletesben a harmadikon, nagyon sokáig. Igazán kicsi gyermekkorom emlékeinek a 90%-a onnan van, folyamatosan tekertük a bringát körbe a házak közötti nagy park körül, parkban szó szerint minden délután ment a foci, az öregek addig nyomatták a sört meg a paklit vagy a sakkot, nagyon imádtam. Ott nekünk a parkra nézett az ablak, nem kifele, azt a kilátást gyerekként nagyon szerettem, bár már akkor is inkább a park látványa érdekelt este, mint körülötte a sok panel, mindegy milyen fények voltak hol.

Amúgy is ilyen elfuserált vágyok, imádom a természetet este, akár a seggsötét erdőt is, de aminél tényleg nincsen jobb, az az, ha mediterrán helyen nyáron találsz egy nem szétturistult, homokos, nem kivilágított tengerpartot, és ott kidőlsz valami plédre (este azért már elég hideg tud lenni a sima homok még ott is), és csak hallgatod a hullámokat, közben az orroddal érzed a tenger illatát, a szemeddel meg látod a végtelen mennyiségű csillagot meg a tejutat meg minden. Na nekem EZ az, ami abszolút mindent visz. Városi kilátás... Le se szarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fotók, videók mobillal
- BMW topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest