Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
először is még1x köszi a tippet a 'special offer' -re, nem felejtem el

várom már cuccost nagyon, jön straight from Korea
magyar supportos srác írt, h megkérdezi az amcsikat az árakról, de mivel még nincs hivatalosan kint semmi, ezért pár nap... de valszeg nem 2Ft lesz

paypal accountot megcsináltam rendesen. annyiból állt, h levettek 400hufot a kártyámról, majd a megjegyzésbe belerakták a kódot. gyors volt, mivel SMSt kapok a megbízásokról, szóval 2-3 perc alatt megvoltam. még kell nekik küldeni valami személyi igazolvány/jogsi/akármit, h végleges legyen, de már 3/4ig confirmed vagyok
de majd ma befejezem az otthoni címemmel...
de 25k a limitem így, 17k -t küldtem a cuccért..
zongoráik is ígéretesek.. na majd egyszer veszünk egy ilyet is(úgyis álmom egy rendes versenyzongora, ha lesz nagy lakásom,...)
erősen remélem, h most a midi ki/bemenet + költözés hozzájárul ahhoz, h ne felejtsek el teljesen zongorázni
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Cudy routerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Kompakt vízhűtés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de majd ma befejezem az otthoni címemmel...