- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Uice csak trial még, majd később megpróbálok vele babrálni. lényeg, hogy be legyen állítva, billentyűket ismerem nem azza van nekem a gondom, hanem ezeket a hardware setup fülön kell beállítani? mert még utána az actions fülön is van egy csomó minden, egyenlőre homályos ez még nekem...
mert ott lehet talán gép li/be kapcoslást állítgatni, meg talán, hogy a parancs adott ablakon belül csináljon v.mit vagy az asztalon asszem, ablak átméretezés meg progikhoz rendelni talán... -
commanDOS
senior tag
uICE-t megpróbálom, lirc már műxik, be kellett tanítani.
uICE-t beállítottam úgy, hogy a lirc-től kapja az infót, addig gondolom okés, de utána már megvok lőve. Azt mondtad ha jól emléxem, hogy te jetaudio-val használtad. Hog sikerült belőni? Mert pl nyomok egy gombot, akkor a uice kiírja a táv nevét, mait adtam neki al irc-ben, meg a gomb nevét pl.: Play. ehhez tok rendelni billentyűt, de a többi gombot hiába nyomogatom, azt már magamnak kell beírkálni. és még utána a másik fülön van egy rakás beállítás, kicsit elvesztem benne -
commanDOS
senior tag
Hali!
Nem, TSOP 1738 Infrát vettem. A gond nemtom mi, de valószínű megoldódik, odaadtam a cuccost egy hozzáértő havernak, neki is ugyanilyen infrája van és évek óta műxik, holnap hozom el tőle, aztán majd elmonodm mi volt a baja, hogy esetleg más is tudjon okulni, de lehet csak v.mi szarvashiba
-
commanDOS
senior tag
Hát infra jelet elég nehezen, viszont a kábelben már elektromos jel megy
és ha felszedi a zajt, akkor az bezavarhat neki. full sötét szobában, az egész berakva egy dobozba+ még egybe..és mégis magától veszi a jeleket?? nincs olyan érzékenyi infra, ami ezt megcsinálja, visoznt elektromos jelet simán vehet...
jobbnak látom, ha veszek egyet, túl sok ideg van már vele, nem éri meg -
commanDOS
senior tag
és külső elektromos zaj, képes ekkora fesz különbséget indukálni a vezetékben?
Sajna kimérni nemtom, nincs hozzá cuccom.
Egyébként meg az egész kábel fél méter, és az árnyékot most kötöttem be, az egész kábelt körbeveszi a rézharisnya, két vége be is van forrasztva és mégis sz@r... -
commanDOS
senior tag
Hát nemtom, én tuti beleraktam, igaz nem az a típus, ez egy kocka alakú, tranzisztor kinézetű háromlábú 5voltos fesz szabályzó. (positive voltage regulator).
A bekötést többször ellenőriztem, kábel is rendben van...veszi is a jelet, maint mondtam, de használhatatlan az egész, nemtom mit csinálhatnék -
gykarcsi
tag
Az a 7805-ös stab.ic kell bele, mert az biztosítja a stabil 5 voltot.Ahogy mértem a soros porton eléggé tág határok között változik a fesz. Nem lehet, hogy fordítva kötötted be, vagy rossz volt az ic? A távvezérlőbe jók az elemek? Próbálj meg egy másik távvezérlőt, vagy próbáld meg a soros port adatátviteli sebességét állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- ASUS routerek
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest