Hirdetés
- Projektor topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TattooDragoo
üzenetére
Hello!
Ezt a kérdést inkább tedd fel a Tattoo és piercing topicban. Egyébként miért lenne kizáró ok?
Ezt zártam.
-
TattooDragoo
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!!!
Új vagyok a fórumon és tanácsot szeretnék kérni elsősorban tapasztalt emberektől de nagyon szívesen fogadom mindenki tanácsát!Informatikusnak tanulok,egész pontosan Mérnök informatikus szakos hallgató vagyok és nagyon tetszik,lehetőleg programozással szeretnék a későbbiekben foglalkozni DE itt van a bökkenő.....a hátamra szeretnénk csináltatni egy nagyobb tetoválást (színes sárkány mintát) csakhogy nem tudom,hogy ez egy informatikai cégnél mennyire lehet kizáró ok?? A hátamon kívül sehova sem szeretnék tetováltatni,mert gondolom ha látható helyen van a tetoválás az itt is kizáró ok lenne...
Valaki esetleg tudna nekem mondani ezzel kapcsolatban egy-két érdekességet??Már elég sok fórumot elolvasgattam ezzel kapcsolatban de elfogadható válasz nem nagyon jött....remélem tudtok nekem ebben segíteni!!
Előre is köszönöm!!
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest