Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Én eleve 1.0.4 ROM-mal kaptam a telefont. Furcsa volt, hogy noha a Google szolgáltatások, Play, stb. rajta vannak, de olyan Google programok, amiket a legtöbb telóra előre telepítenek, hiányoznak (Gmail, Google+, Hangouts, YouTube stb.). Ez nem lenne baj, hiszen felteszed magadnak, ami kell. De nem tökéletes minden:
1. Pár napja abbahagyta a címjegyzék szinkronizálását a Google fiókom, ha a Beállítások/Fiókok/Google menüpontban rányomok, hibaüzenetet jelez. Utoljára feb. 3-án szinkronizált. Ugyanakkor a Gmailt, a Naptárat és az összes többit gond nélkül szinkronizálja, csak a kontaktokkal van gond.
2. A Google keresés nem ajánl fel kártyákat, a beállítás menüben sem jelenik meg a lehetőség. Pedig a Play már frissített a legutóbbi verzióra. (Ez mondjuk nem zavar, előző telefonjaimon is ritkán használtam a kártyákat. )
Eddig ezeket a gondokat vettem észre.
-
Submarine
senior tag
Grat!
Azért írd meg, ha mégsem tetszik!
Nekem is automatán van egyelőre, majd nyáron, délben, megmondom teljes fényerőn, hogy úgy mennyire látszik.
De sztem egy csillag vs mobiltelefon meccs kimenetele nem kérdéses..
Valahogy majd ráveszem magam én is a rootolásra, meg a frissítésre, de csak hónapok múlva!

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg már csak tiszteletbeli kollégám vagy, bár most már kitagadlak.