Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandorwat
csendes tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Pl az nfc javul. Nekem az adatátvitel része nem ment rendesen. Először 1.0.3-ra frissítettem, majd costum romot raktam fel. Smartdigin van fent több verzió, igaz támogatni kell az oldalt, de gyakran jönnek a frissítések. Sokkal szebben szól a füles, kit-kat launcher+ sok dolog beemelve a kitkatból. Csak recoveryből telepíthető. Akinek van kedve nézze meg, én nem bántam meg.
-
RVR400
veterán
válasz
Makkapakka
üzenetére
Az 1.0.3-ra cserélj szerintem, mert sosem árt egy frissítés. Az 1.0.4 is jó, viszont akkor a teljes tárhely a telefoné lesz, így mindenképpen kell bele kártyát rakni, ha esetleg akarsz is rá másolni valamit. Amúgy nem tudom, hogy mi javul, mert én elsőre rápattintottam az új szoftvert. Más kérdés, hogy az enyémen az érintő szarakodik, azon meg nem segít a frissítés. Ezért akarok rendelni egy másikat minél hamarabb, hogy ezt visszaküldhessem a pandának. Vevő meg lenne amúgy a telóra, ha jó lenne, így ez lenne az ésszerű megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Revolut
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- Synology NAS
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest