Hirdetés
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
adams55
üzenetére
Bár nem kéne etetni a trollt, de most nem bírom ki: köszönjük a teljes hozzánemértésről tett nyilatkozatodat , ugyan áruld már el, hogy hogyan okozhat egy kis folton "lilásodást" egy szoftver telepítés? A "meghibásodásokról amiket ugye megérdemlünk" már nem is kérdezlek. Azért ha egyszer talán bármiben segítségre lesz szükséged, keress minket bátran, nem leszünk ilyen nagyképűek veled, de azért majd jusson eszedbe ez a kis szösszeneted.
ON
Beszámolok az érdekes fejleményekről. Mint írtam 108 official romon cseréltem pár fájlt:
- modem fájlok mindét mappában, mddb-ben WG fájl kiiktatva, reggel egy data/cache törléssel indítottam
- CDSinfo.apk 101-esre cserélve
- lib\mtkril.so fájlok 101-esre cserélve
(Ha mást cseréltem akkor teljesen elvesztette a telefonálási képességeit a rendszer: phone.apk, telephonyprovider.apk, cellconnservices.apk)
Eredmények:
- térerő (telenor és tcom) teljesen megfelelőek
- 900-as sáv aktívnak látszik MUT szerint, de kipróbálni nem tudom, mert nincs vodás kártyám
- Telenor bug továbbra is fennáll, ezek szerint nem a 900-as sáv hiánya zavarta meg, hanem vagy az IMT-2000-es beállítások vagy valamelyik apk a hibás az 108-asokban. További fájlcserékkel majd este tudok szórakozni.
- GPS: reggel autóban nyílt útszakaszon dugóban araszolva TTFF 48sec (!!! szűz, nem GPS-mókolt 108), kb 2-3 perc alatt 9 hold, 6-7 állandóan kapcsolatban és 25-ös vonal felett MUT szerint, 4-5 mindig 30 felett.
- Google navigáció: hihetetlen de méter pontos, egy alkalommal sem hibázott, nem ugrált, mindig fordult azonnal az autóval (Hungária krt.-Egér út kb 20 perces hol ácsorgás, hol 70-el száguldás), a telefon életében először a hídon kelt át a Dunán
Fogalmam sincs mitől lett hirtelen jó teljesen. (Egyelőre még a gyári google térkép van fent, babonából nem mertem frissíteni, még majd a délutáni utakat is ellenőrzöm ebben az állapotban.
- képernyőzár-bug továbbra is létezik (egyelőre csak Telenor kártyával használtam, de tisztán látszik, hogy adatletöltéskor ugrik a zárás) -
RVR400
veterán
válasz
adams55
üzenetére
1. Valószínűleg 900-as verziót kaptál, ha 850-esed lett volna alapból, akkor nem örülnél ennyire.
2. Out of box volt lila pár embernek, így nem értem, hogy mi köze lenne ehhez a szoftverezésnek.
3. Remélem, hogy Te még Windows 3.1-et használsz, és sosem volt még újratelepítve a géped.
4. Neked is hasonló kedves dolgot kívánok a többiek nevében is.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Fogalmam sincs mitől lett hirtelen jó teljesen. (Egyelőre még a gyári google térkép van fent, babonából nem mertem frissíteni, még majd a délutáni utakat is ellenőrzöm ebben az állapotban.