Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• junkpod

nagyúr

válasz adams55 #3301 üzenetére

Bár nem kéne etetni a trollt, de most nem bírom ki: köszönjük a teljes hozzánemértésről tett nyilatkozatodat , ugyan áruld már el, hogy hogyan okozhat egy kis folton "lilásodást" egy szoftver telepítés? A "meghibásodásokról amiket ugye megérdemlünk" már nem is kérdezlek. Azért ha egyszer talán bármiben segítségre lesz szükséged, keress minket bátran, nem leszünk ilyen nagyképűek veled, de azért majd jusson eszedbe ez a kis szösszeneted.

ON
    Beszámolok az érdekes fejleményekről. Mint írtam 108 official romon cseréltem pár fájlt:
    - modem fájlok mindét mappában, mddb-ben WG fájl kiiktatva, reggel egy data/cache törléssel indítottam
    - CDSinfo.apk 101-esre cserélve
    - lib\mtkril.so fájlok 101-esre cserélve
    (Ha mást cseréltem akkor teljesen elvesztette a telefonálási képességeit a rendszer: phone.apk, telephonyprovider.apk, cellconnservices.apk)
    Eredmények:
    - térerő (telenor és tcom) teljesen megfelelőek
    - 900-as sáv aktívnak látszik MUT szerint, de kipróbálni nem tudom, mert nincs vodás kártyám
    - Telenor bug továbbra is fennáll, ezek szerint nem a 900-as sáv hiánya zavarta meg, hanem vagy az IMT-2000-es beállítások vagy valamelyik apk a hibás az 108-asokban. További fájlcserékkel majd este tudok szórakozni.
    - GPS: reggel autóban nyílt útszakaszon dugóban araszolva TTFF 48sec (!!! szűz, nem GPS-mókolt 108), kb 2-3 perc alatt 9 hold, 6-7 állandóan kapcsolatban és 25-ös vonal felett MUT szerint, 4-5 mindig 30 felett.
    - Google navigáció: hihetetlen de méter pontos, egy alkalommal sem hibázott, nem ugrált, mindig fordult azonnal az autóval (Hungária krt.-Egér út kb 20 perces hol ácsorgás, hol 70-el száguldás), a telefon életében először a hídon kelt át a Dunán:) Fogalmam sincs mitől lett hirtelen jó teljesen. (Egyelőre még a gyári google térkép van fent, babonából nem mertem frissíteni, még majd a délutáni utakat is ellenőrzöm ebben az állapotban.
    - képernyőzár-bug továbbra is létezik (egyelőre csak Telenor kártyával használtam, de tisztán látszik, hogy adatletöltéskor ugrik a zárás)

• RVR400

veterán

válasz adams55 #3301 üzenetére

1. Valószínűleg 900-as verziót kaptál, ha 850-esed lett volna alapból, akkor nem örülnél ennyire.
    2. Out of box volt lila pár embernek, így nem értem, hogy mi köze lenne ehhez a szoftverezésnek.
    3. Remélem, hogy Te még Windows 3.1-et használsz, és sosem volt még újratelepítve a géped.
    4. Neked is hasonló kedves dolgot kívánok a többiek nevében is. :)

Új hozzászólás Aktív témák