Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
A needromos ROM-ok tapasztalatai:
1.0.3:
Az akksi csak 78%-ig tölt, stabil amúgy és minden szépen megy. GPS pikk-pakk megtalálja a műholdat.
1.0.4- Flash:
Az akksi 100%-ig tölt de baromi gyorsan merül a telefon (1 óra semmit tevés -10%) és nem megy a GPS.
Most vissza teszem. Az 1.0.1-et hátha nátha.
Valakinek van értelmes ROM-ja amit Ő tett fel, használja is már pár napja és nincs hibája? Csak mert elkérném....
-
karikusz
tag
Ha valakinek rootolás kellene, én ezzel csináltam. Feltelepít PC-re, usb debug bepipálása a telefonon, telefon csatlakoztatása usb-n, rányomni a root menüre a programban, majd az aktív elszíneződött gombra klikkelgetni és ennyi.
Jó sokáig csinálta, nem szabad pánikba esni. Ha kész van akkor kiírja!
http://tugagadgets.wordpress.com/2014/01/09/how-to-root-inew-v3/
(csak kínaiul tud a program de nem kell kétségbe esni)
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy honnan tudnék letölteni egy 1.0.1-es romot?
Valahogy az új romok nem úgy szuperálnak ahogy kellene.
Az 1.0.4-essel folyamatosan újraindul a telefon, az 1.0.3-assal meg nem akar normálisan tölteni. 2mp-enként megszakad a töltés majd újraindul. -
karikusz
tag
Sziasztok!
feltettem az 1.0.4-es romot. (sikerült) Volt valakinek olyan tapasztalata, hogy magától újra indult a telefon?
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Romot akarok frissíteni, de valahogy nem megy

Ebben a videóban ( https://www.youtube.com/watch?v=k6HOkIhgZ5g ) mutatja a srác, hogy ha csatlakoztattam a Flash toolshoz a telefont usbvel (akksi előtte ki-be) Akkor a hangerő fel és a bekapcsolás gombot nyomni kell míg el nem indul a Flash tools alján a folyamatsor.
Én nyomom, de bejön az iNEW logo (neki a videóban nem) majd utána a kifektetett android csákó a hasán a felkiáltójellel. Ezután nem történik semmi. Ha megnyom a bekapcsolás gombot akkor előjön a boot menü (factory reset, restart...stb).
Mit csinálok rosszul?
-
karikusz
tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Szerencsés vagy. Hol rendelted?
-
karikusz
tag
válasz
raulicio
üzenetére
Bocs de szerintem ez is a megfelelő hely, mert itt kérdezi mindenki, hogy honnan érdemes ezt a telefont rendelni.
Ha vissza olvastál volna akkor láttad volna, hogy nem vagyok türelmetlen típus, lehet, hogy már picit többet rendeltem az ebay-ről mint te. Ott tudod, hogy mikor adták fel, sima postával, és tudod, hogy közel egy hónapot vársz a termékre, mert nem gyorspostával rendelted. Itt előre lett egyeztetve a shoppal, ami azt jelenti, hogy azt ígérték, hogy ha megrendelem, akkor múlt hét csütörtökön feladják és DHL-el holnapig (28.-áig) megérkezik. Ehhez képest még a mai napig nem adták fel.Még egyszer leírom: Egyeztetve lett a webshoppal, nem csak vaktába lett rendelve!!!
Fiatal versenyzőknek: Bemész a Mekibe, megkérdezed mikor lesz kész egy sajtburger? Azt mondják, 2 perc és kihozzák. Te megrendeled/kifizeted és leülsz. 3 nap múlva is ott ülsz és még a húst sem sütötték ki hozzá...
-
karikusz
tag
Gerinctelenül hazug a MIXESHOP!
Mai nap is utánakérdeztem, hogy mi a helyzet a több napja (egy hete) "majd ma feladjuk...majd ma feladjuk...majd ma feladjuk" csomagommal, ugyanis tegnap azt írták, hogy a weboldalukon ugyan processing van de skype-on küldik a DHL-es tracking kódot. Másodszori rákérdezésemre ezt a választ kaptam:
"4632218721, not online yet , dhl will update it a little later"
Nem szeretem ha hülyének néznek, így írtam a DHL-nek, hogy azonnal látható-e a feladás után az online felületükön a csomag, vagy kell átfutási idő?
A válaszuk az volt, hogy valóban van átfutási idő, míg az online követő felületükön láthatom, de azért utána nézett, hogy valóban fel lett-e adva.A válasz:
"Ellenőriztem, sajnos még nem történt feladás ez alatt a fuvarlevélszám alatt."
Vicces, hogy előre le lett egyeztetve velük, hogy múlt hét csütörtökön feladják (ezért is lett náluk megrendelve) és egy hét után sincs semmi feladva. Szóval mindenki gondolja meg 2x is, hogy tőlük rendel! Ez a tipikus olcsó húsnak híg a leve. Inkább a drágább helyről rendeltem volna meg (2-3.000-rel több) de akkor nem lenne ez a herce-hurca.

-
karikusz
tag
Szia!
ebay-en rendelgettem nagyon sokat, az utóbbi 10-15 termékből, 5-6 termékkel voltak szállítási problémák (40-50 nap). De ott tudtam, hogy várni kell a termékre, mert sima postával lett rendelve. Most először rendeltem kínai webshopból, csak azért mert az előzetes egyeztetéskor azt írták, hogy múlt hét csütörtökön feladják, és ha DHL-el kérem akkor Február 28-ra itt lesz.
raulicio:
Engem csak ez bosszant, hogy ígérgetnek össze vissza. Mondja meg, hogy nincs raktáron a telefon, de egy hét múlva lesz akkor tudjuk küldeni. Ehelyett meg minden nap csak azt írják a skype-on, hogy "inew v3 today will send out sorry for delayed dear"..."today later"... szóval ez dühít. Gerinctelen kis férgek az ilyenek.

-
karikusz
tag
Mixeshoptól ne rendeljetek! 6 napja rendeltem, még mindig nem adták fel. Skype-on folyamatosan írok nekik, és mindig azt írják, hogy majd ma feladják... kamu ferdeszemű parasztok. Gerinctelenség felvenni a megrendelést úgy, hogy nincs raktáron, és ki sem írják, de a Skype-on sem írja a tetű, hogy van vagy nincs raktáron csak, hogy majd ma feladják! Ennyit, hogy rendeld DHL-el, hogy gyorsan legyen nálad a telefon. Akkor tiltanák le a DHL-es opciót.
Na írok neki megint, hogy mi a manó van?!
-
karikusz
tag
Nem értek félre semmit. Ha megrendelsz egy normális webáruházból valamit, akkor ha nincs kiírva, hogy jelenleg nincs raktáron...stb., akkor neki az ott van, ergo azonnal szállíttatni tudják. Tehát ha kiválasztod a DHL-t jelen esetben és az oldalukon ott van hogy 5-8 nap akkor azt a kezedbe kell tegyék 5-8 nap múlva. Kulturált országokban így megy. A DHL-nek semmi köze nincs a Magyar postához. Azért fizetek emelt díjat a szállításra a webáruháznak, hogy kezeljen kiemelt ügyfélnek! Nem beszélve arról, hogy azt az infót kaptam a kollégájuktól előzőleg, hogy csütörtökön tudják postázni....

-
karikusz
tag
Nem értek veled egyet. Mi is lecseteltük előtte. Azt írta hogy csütörtökön tudják leghamarabb feladni. Csütörtökön lett megrendelve. Nem lett még mindig feladva mert processing van a státusznál. A kérdésre, hogy mikor adják fel, azt írta 3-14 munkanap. De ezt már csak a megrendelés után!
Ha nincs raktáron a termék akkor igen is írja ki, hogy várni kell, így eldöntheted, hogy megrendeled tőle vagy nem. A mixeshop oldalán nem volt ilyen írva. Igenis azért fizettem a DHL-es szállítást, hogy a megrendelésemtől számítva max 8 napon belül itt legyen. Nem munkanap, hanem sima nap! -
karikusz
tag
válasz
police911
üzenetére
mixeshoptól nem biztos, hogy ajánlanám.
Most chat-elünk velük. Kummát nem beszélnek angolul...
DHL-el rendeltük mi is. Nem azzal a mail címmel rendeltük mint ami paypal-al fizettük. Most néztem, hogy amivel regeltünk az oldalon annál nincs az order status-nál semmi, ezért kezdtünk velük chat-elni. Kiderült, hogy regeltek egy másik profilt a paypal-os email címmel, és ott van a megrendelés. Na a lényeg a lényeg, hogy kérdésünkre, hogy mikor adják fel azt írták, hogy "about 3-14 workdays". Írtuk, hogy DHL-el lett rendelve nem sima postával. Válasz: "about 3-14 workdays shipped ". Szóval a kis ferdeszemű barátaink ezt a pár szót ismerik csak, de a lényeg, hogy van chat-elésre velük lehetőség. (de minek?). Itt jegyezném meg, hogy az oldalukon ezt írják: DHL (DHL,about 5-8days). Szóval jó, hogy képben vannak.Remélem az első kínai webshopos rendelésemből nem lesz bosszankodás

-
karikusz
tag
Hmm... a www.inewphone.com-on nem nyílik meg semmi.
Pedig azt hittem az a hivatalos, vagyis úgy hatott amikor olvastam a róluk szóló menüpont alatt. Akkor ezek szerint azért nem tudnak válaszolni érdemben Ők sem

Köszi az infót

-
karikusz
tag
Sajnos akik feketében szeretnének ilyen telefont azoknak még várni kell. Hogy mennyit azt még az iNewmobile.com sem tudja. Írtam nekik, hogy pár napot, vagy 1-2 hetet kell várni a feketére. A válaszuk mailben és a weboldali hozzászólásban is annyi volt, hogy majd értesítenek.. pff... érdekes, hogy a hivatalos gyártói/forgalmazói oldaltól ez a válasz

-
karikusz
tag
Sziasztok!
Az inewmobile.com-ról rendelt már valaki? Azt írták, hogy elvileg a héten lesz már feketéjük, és ott a legolcsóbb. 185$. Sajnos a mixeshopnál csak 2 hét múlva lesz.

-
karikusz
tag
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Feketében (!) hol találok olcsón? Ahol láttam az 199$ +

Ennél olcsóbban tudtok valahol?
-
karikusz
tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
A vám, ha vám köteles akkor 2.5% Az áfa meg 27%
-
karikusz
tag
válasz
sandorwat
üzenetére
Lehet, hogy egy kicsit furcsa a kérdésem. Miért jó, hogy az eredeti beállítású telefont buheráljátok? Rom frissítés stb. Csak mert rengeteg helyen olvasom, hogy csinálják orba-szájba, aztán megy a nyígás, hogy nem működik a telefon ha nem sikerül az ilyen frissítés...stb. Mivel tud (tudhat) többet a telefon egy rom frissítés után?
-
karikusz
tag
Én akiknél érdeklődtem, senki nem úszta meg az ÁFA fizetést. "Túl nagy" érték, hogy átengedjék úgy a vámon, hogy ne legyen kötelező az áfa, szóval érdemesebb a DHL... stb, mert 4000 Ft körüli a plusz költséged, nem kell görcsölnöd a papírokkal és a Magyar postával, tuti nem tűnik el, és amúgy a posta is közel 2000 Ft-ot kiszámláz, hogy elintézi neked a vámot. Szóval csak 2000-el több és max 5 nap alatt a kezedben a készülék

-
karikusz
tag
Most készülök én is új készülékre beruházni a Samsung S2 után. Valami értelmes árút kerestem, olyan 200$ körülit. Hát mit mondjak nem volt könnyű a válogatás, mert sok kínai készülék van már.
Valahogy ráakadtam a V3-ra. Jók a tesztek, meg sokan jókat írtak róla és látom itt is csak jók vannak írva, bár még senki sem olyan régóta vette a kezébe. Az egyik teszten láttam, hogy a többihez képest egy kicsit sötétebb a kijelző. Érdeklődnék, hogy napsütésbe mennyire lehet a kijelzőt látni? (bár mostanában nem nagyon van nap
) Csak a teszten volt szembeötlő a másik telefonokhoz képest, vagy tényleg egy picit kevés a fényerő?Köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az 1.0.4-essel folyamatosan újraindul a telefon, az 1.0.3-assal meg nem akar normálisan tölteni. 2mp-enként megszakad a töltés majd újraindul.

kiváncsi leszek arra a 3 business days-re. Remélem nem kamuból írták, csak ne zaklassák Őket a kérdéssel. A mixeshop-osok 2 hetet írtak olyan 5 napja.
) Csak a teszten volt szembeötlő a másik telefonokhoz képest, vagy tényleg egy picit kevés a fényerő?