Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- 4K HDR kompatiblis Dune HD médialejátszó a tesztpadon
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Srácok, valami jó taktikát IG2-hőz? A Skirmishnél normál fokozaton, még 3 játékos módban is kikapok! (Pénz max, tech. legalacsonyabb, nép sűrű).
Megőrülök!!! :DD -
bReeZer
tag
az imperium galactica 2 van csak a cdgalaxisban, azt megrendelem ott. Nincs valakinek imperium galacitca 1? :)
-
b.bone
senior tag
-
HaroWerks
senior tag
válasz
BirkaTerelő #108 üzenetére
Ezt miből szűrted le? :)
-
bReeZer
tag
egyebkent a car tycoonhoz nincs valami patch, hogy xp-n is lehessen vele jatszani? ha tud valaki valamit kuldje mar el a mailemre, vagy adjon itt linket! koszi
-
bReeZer
tag
en is keresem az Imperium Galactica 1-2-t, de akinek megvolt, az eltunt a forumrol. Ezert ha valakinek van, szivesen megvennem realis aron. Nem kell dobozos, nekem jo a bundle is. Csak jathszato legyen, karcmentes stb.
-
DrSoul
őstag
Itt egymagamba jól elvagyok, de csak szólok (ha mást is érdekelne), hogy találtam patch-et, és azzal megy XP-n is! :))
-
DrSoul
őstag
Engem is érdekelne a dolog! Nekem se megy, de talán a gond az OP rendszer váltása: akkor még 98-al játszottam, most meg XP-vel nem megy. Tudtok erről valamit?
-
b.bone
senior tag
kéne nekem egy kis help. mióta ez a gépem van nem hajlandó elindulni a game. amit furcsálok, hogy az előző sem volt sokkal régebbi. 9600xt helyett 9500 volt pl. de azon ment. ezen az istennek sem indul el. a hiba üzenet:
''unable to load file from:scrren/charset.bmp
generate exeption?'' van igen meg nem. ha nem akkor kilép, ha igen akkor meg valami kritikus hiba.
patch-t próbáltam letölteni, de a hivatalos honlap már nem létezik. (így supportolja az ember a magyar fejlesztőket:(( )
elolvastam a readme-jét. írta a támogatott video kártyákat. mivel a voodoo szerepelt köztük így betettem a 9600xt-m melé egy voodoo1-et:DDD fél nap volt mire találtam Xp-s drivert ami működik is. erre nem megy azzal sem a game. meg sem találja a glide-ot. csak primary display driver van az opciók között. lövésem sincsen mit lehetne vele csinálni. (ja és a kompatibilitási módokkal kezdem a próbálkozást, de szintén semmi)
ha esetleg valaki tudja mi a teendő. az írja meg pls. vagy ha valakinek meg van 1.06-os patch küldje már át mailben pls. kerestem guglival isde nem találtam.
előre is thx -
HaroWerks
senior tag
Én azóta a demoval játszok, már végigvittem néhányszor.
Úgy tűnik a 990Ft-os kiadás lesz a dologból az itteni emberek lehetetlensége miatt :D -
mzprox
aktív tag
Szerintem még minddig nagyon jó játék. Tegnap elkezdtem egy skirmish játékot:
99 bolygó, 8 faj, lehetetlen nehézségi fok :DDD eléggé esélytelennek látom a helyzetem... addig jó, amíg nem üzen valaki hadat :)) -
HaroWerks
senior tag
Egyébként tudom milyen az a doboz, 2000-ben én is megvettem, 9990Ft-ért.
2002-ben aztán el is adtam mert meguntam.
Most 2004-ben gondoltam egyet és megint végig akarom vinni.
Sőt, volt benne egy szelvény is, ha visszaküldted kaptál egy tipp gyűjteményt, nekem az is volt hozzá.
Aztán 4000 Ft-ért el is adtam szegény játékot... :D
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
Reménytelen egy fórum ez, senki nem is játszik már vele, mindenki csak ezzel a díszelgéssel jön a polcon.
Abból is látszik, hogy nem vagytok oda érte, hogy többen is simán eladnák, csak éppen indokolatlanul drágán.
Lefogadom 1-2 év múlva senkinek sem lesz már meg.
7 ezerért ma Far Cry-t lehet venni a mindenit :) -
yurop
csendes tag
Ha jól láttam maga a játék egy ezres a boltban. Megér neked még további 3 ezret a doboz? :))
Próbáld meg úgy keresni, hogy IG2 dobozért adnál 3k-t :) -
HaroWerks
senior tag
Kipróbáltam a demo-t, jó ez a játék még mindíg, nagyon jókat lehet vele játszogatni.
Szóval valaki ADJA MÁR EL! :)
Kaphat érte 3, esetleg 4 ezer magyar forintot. -
HaroWerks
senior tag
Úgy emlékszem volt demoja a játéknak, megpróbálom letölteni valahonnét.Bár angol nyelvű de a lényeg jól fog látszódni benne.
Úr isten, egy demora kell fanyalodnom, mert a sok úriember nem akarja eladni nekem! :D -
HaroWerks
senior tag
Ettől én is félek egy kicsit, hogy lehet nem lesz már olyan jó mint régen.
De szerintem a videok akadozása és a grafikai hibák a driverekenek köszönhetők.Milyen kártyát/drivert használsz? Nem attól van esetleg?
Aztán persze lehet, hogy tényleg ennyire eljárt felette az idő és az is csoda ha elindul XP alatt. -
mzprox
aktív tag
Egyébként tegnap feltettem az IG''-t, de nem olyan, mint régen :(.. játék alatt jó, de:
-A videók akadoznak
-Néhány helyen iszonyúan fel van pörögve (pl. a bolygók és az űrhajó ikonok lent)
-A menüben néhol grafikai hibák jelennek meg.
régen ezek nem voltak, pedig a patch-et is feltettem :( -
HaroWerks
senior tag
Jöhetne már valaki aki el is adja és reális áron :D
-
Bally
senior tag
Az alaplap+cpu árakban valamennyire igazad van, de ezek irányárak ugye.
Szerk: sajna nem kell innen semmi, inkább pihentessük a témát, majd visszanézek :P
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
tRebroN CU-t árul, AL-CU jó rég nincs már neki.
De én ki lennék segítve az IGII-vel :)
990 boltban, gyarkorlatilag egy dobozra meg egy kézikönyvre kapsz pluszba 2 ezer forintot.
A játék annyira régi, hogy már a hivatalos honlapját is eladták :)
Nem kell innen valami? gamesell.uw.hu -
HaroWerks
senior tag
MI ez a sértődés baromság? Ott van 4 smile a hozzászólásomban.
A CPU Cooler olcsó? Figyelj, tRebroN-nál 8.000 Ft újonnan, bontatlan dobozos.
A tiéd meg használt, szét is van ''barmolva'', tehát a P4 vonal ki van lőve.Ez azért vesz le rendesen az értékéből.SZVSZ 6 ezernél nem ér többet.
Ha kell a pénz miért nem adod el a játékot??? Hm? :)
[Szerkesztve] -
Bally
senior tag
-
HaroWerks
senior tag
Én vagyok rossz indulatú??? :)
Ha segítek eladni a gépet odaadod a játékot ingyen (vagyis nem a szíved csücske mert akkor sehogy sem válnál meg tőle) ha meg meg akarom venni akkor meg nem adod el.Pedig mint látjuk nem nagyon kell már neked.
Igen is te vagy rossz indulató, idedörgölted az orrom alá a játékot, már a magaménak érezhettem erre meg nem adod el, felháborító :DD :DD :DD -
HaroWerks
senior tag
-
HaroWerks
senior tag
Tudom, hogy nem erre gondolsz, de ha megfogadod a tanácsaimat hamar elviszik.
Hidd el a VGA nem ér 18 ezret, én egy 128Mb-os ABIT GF4 Ti4200-at adtam el 18 ezerért.A tied csak 64Mb-os, ami manapság kezd kevés lenni.
Ezt el kell fogadnod, egy gép eladásnál/vevésnél sokat kell rohangálni, nekem volt olyan amikor egy nap kb 6 emberrel találkoztam 6 külömböző helyen.
[Szerkesztve] -
Bally
senior tag
válasz
HaroWerks #62 üzenetére
Ez nem olyan segítség amire én gondolok, :P
1. Darabonként rohangálni kell vele, amit nem nagyon szeretnék (lehet ez marad)
2. vga bőven ér 17-18-at + a hpA-s Zalman is 5 körül megy, + a TT rambordák :P
3. procira már lenne vevő, ha darabokban menne
Szerk: lockmentes
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
Segítek eladni, itt van rögtön pár jótanács:
1. Egyben rohadt nehéz eladni egy konfigot, szóval darabonként kell adnod.
2. A VGA rohadt drága annyiért, a kártya kb 15e+Zalman 3e, szóval 18ezer max
3. A prociért 14e a reális.
4. Cooler: itt a fórumon 8k-ba újat lehet kapni, a tied ráadásul még ''sérült'' is, nem jó már P4-re, vagyis 6 max 6,5k a reális érte.
5. Jobb lesz ha odaírod, hogy a pesti találka megoldható :D
[Szerkesztve] -
Bally
senior tag
-
-
mzprox
aktív tag
Mi történt az IG2 honlapjával? :O :O
Ez a sz@r van a helyén:
http://www.imperiumgalactica2.com/
képesek voltak eladni?!!! -
Donnie
őstag
válasz
HaroWerks #42 üzenetére
Nálam ezek futnak eredetiben (bár egyik sem eladó:D, Blizzard RULEZ):
-Diablo 1
-Diablo 2
-Diablo 2 LOD
-Starcraft Battle Chest (Starcraft + Brood War)
-Warcraft 3
-Warcraft 3 The Frozen Throne
Ami eladó talán :D:
-Deus Ex 1 (dobozos, f@szán néz ki:P)
-Imperium Galactica II (embertelen pénzért eladó:) )
-Tomb Raider:AOD (3-4k) -
mzprox
aktív tag
Már meg is vettem az IG2-t! :)) kösz a tippet :DD
-
Donnie
őstag
Nekem van Imperium Galactica II-m, rendes dobozos (kib@szott jó állapotban, mondhatni mintha új lenne). Mennyit fizetnél, hogy a gyűjteményed része legyen?:D
UI: első kiadás... A megjelenéskor vettem meg anno.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
HaroWerks #23 üzenetére
A Rainbow Six-et olvastam könyvben,valahol meg is van még, és vagy 4* végignyomtam a játékot PC-n.
A könyv se épp a kedvencem Clancy-től, de a játék szerintem nagyon gyenge. (Mármint a története. Egyszerűen kidolgozatlan, nincs benne semmi érdekes, olyan mint egy harmadrangú kommandós akciófilm.)
A filmről nem tudok, de érdekelne...
Az UBI Soft-os részben igazad van. -
HaroWerks
senior tag
Egyébként úgy tudom a Rainbow Six-ből film is készül.
-
HaroWerks
senior tag
-
Padló
csendes tag
Á csak vicceltem ha meg tudod venni akkor ehun! :DD
-
zsiga667
addikt
válasz
HaroWerks #10 üzenetére
Tom Clancy-nek kb. annyi köze van a Red Storm-hoz, mint George Lucasnak a Lucasarts-hoz, vagy Bill Gatesnek a Microsoft egerekhez, esetleg Colin MCRae-nek a CMR4-hez...
Az ő neve alatt fut(ott), de csak azért, mert pénzt kapott érte.
A történeteket meg tényleg csak kitalálja, de valaki más dolgozza ki. (Többek között ezért volt olyan LOL a R6 vagy a GR storyja, és a Splinter Cell is alulról súrolja a mércét...) -
HaroWerks
senior tag
Az említett gyűjtemény:
Ezenkívül van még kb ugyanennyi másik játék is :) -
mzprox
aktív tag
Bocs, hogy idepofátlankodok, de engem is érdekel az IG2, viszont nekem a papírtokos verzió is tökéletesen megfelelne (pcguruhoz adták valamikor). A kotor-os topikomba lehet írni, ha eladná valaki nekem.
-
HaroWerks
senior tag
Megvan valakinek ez a játék eredeti ELSŐ kiadásban? Szép nagy doboz, vastag kézikönyv stb.
Nagyon régóta keresem, mivel boltban már 1-2 éve csak a dvd tokos újrakiadás kapható.
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest