- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez jobban mutat.
-
Morph76
senior tag
A tavalyi 935 fényerőben, talán több zónával, picit extrázva. És ebből végre van 85-ös.
Nem rossz...
PPI alapján gyengébb egy hangyabokányival. Kb ugyanaz.
Akinek nem kell a 85-ös jobban jár a 935-el.(árban is) -
DaemonX
aktív tag
Engem egyébként még az lep meg, hogy ez a TV a 240Hz és a jóval magasabb fényerő miatt valódi generációs ugrásnak tekinthető az előző generációhoz képest (C835), erre fel meg ott van az agyonaljnározott LG OLED, ahol a C3 kb. ugyanaz, mint a C2, mégis egy kész vagyonba kerül.
-
DaemonX
aktív tag
Valóban 'kapható' már az Alzánál és egészen meglepő módon az előrendelési árak alapján gyakorlatilag jobb ár-érték arányúnak tűnik a 85"-os a kisebb (55", 65", 75") variánsoknál. Szerintem ez egy jó upgrade lesz majd a 85"-os C735-ömről. Én 600-ért zsebeltem be újonnan, holott dupla ekkora áron érkezett a piacra és most is 740-800 körül megy. Ha hasonló áresés lesz a C845-nél is, akkor szerintem váltani fogok.
-
Majd az ára eldönt9, hogy mennyire jó vétel. A paraméterei alapján jó vételnek számít.
-
rainman72
nagyúr
alza-n már van ár.
Majd BF-kor inkább vagy jövő ilyenkor.
Kb 2 hete a C835 mind3 méretben nagyon jó áron volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest