Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

HantekDSO

üzenetére
						Hallottál már olyat,hogy van olyan hogy egy játék annyi vramot használ amennyid van? Mert olyan is megesik.Nekem 12gb van a kártyán amit tudok highre állítók meg ilyesmi a very high sose érdekelt mert annyit nem ad a dolgokhoz és én is játszok 2024-es játékkal is és semmi gondom semmivel sem max azzal,hogy ma a játékokat elsőre szarul portolják át és sokszor még egy drága kártyát is meg tudnak izzasztani divat lett a később majd kiadok egy csomó patchet dolog sajnos.
Igen én is próbáltam már mindent is intel,amd,vnvidia általában elégedett voltam de igen néha driverekben be be futott egy két anomália.AM4-rn hálisten usb problémám nem volt nekem egy olyan volt,hogy gép indulásnál néha nem indult elsőre a gép hanem újra indult aztán frissíthettem a biost ritkább lett utána a ryzen 3700X-et kicseréltem ryzen 5700X-re azóta már ez a probléma sem fordul elő.

Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
 - magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
 - iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 95% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest